Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mi készteti a diákokat arra,...

Mi készteti a diákokat arra, hogy egy tanárt a feltételezett (! ) magánélete miatt kibeszéljenek?

Figyelt kérdés

Gyakori beszédtéma egy fiatal tanár nálunk. Eléggé kilóg a sorból, mert fiatal, energikus férfi és hát nem olyan, mint a legtöbb veterán asszony (nem sértés), aki itt tanít.

Sokan a magánéletéről pletykálnak, hogy füvezik, régebben csak lebzizták, ma már olyat is hallok, hogy orgiákon vesz részt.

Nem mondom, hogy nem tudom ezt elképzelni róla, de mégis... Egyáltalán, hogy lehet ez beszédtéma az osztályban? Mert... Nem tudom... Irritál és visszataszít, hogy egyesek ezzel vannak elfoglalva. Kicsit ilyen nyílt titok, hogy ilyen kép alakult ki róla. Valószínűleg ő is tudja.

2018. máj. 8. 20:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert más mint a többi tanár. Fiatal és férfi, igencsak eltér az átlagostól. Sokak fantáiáját megmozgatja, hogyan élhet, ki is ő valójában. Lehet, hogy sokaknak tetszik is.
2018. máj. 8. 20:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen unatkoznak.
2018. máj. 8. 20:48
 3/10 anonim ***** válasza:
91%

Mert éretlenek. Nálunk van egy fiatal, nyíltan meleg pedagógus. És senki le se sz**ja, mert jó tanár és jó ember. Majd rájönnek, hogy attól még, hogy nem átlagos, nem kell rossznak lennie. :)

17/F

2018. máj. 8. 20:51
 4/10 A kérdező kommentje:
Rengetegen rá vannak izgulva. És amúgy mindenki bírja őt, nem ítélik el csak állandóan ő a téma... Meg az is zavar, hogy melegnek nevezik. Annyi a "bűne" szerencsétlennek, hogy ilyen vékony, feminin alkat
2018. máj. 8. 23:28
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekes fantázia, egyébként sincs senkinek semmi köze hozzá, mit csinál otthon.
2018. máj. 9. 09:57
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi különös nincs a történetben, szinte törvényszerű, pontosan ugyanezt csinálnák a kedves embertársak egy irodaházban vagy egy építkezésen, a szomszédokról nem is beszélve. És nem csak vele, mással is. Pláne, ha valaki egy centiméterre is kilóg a sorból.
2018. máj. 9. 10:35
 7/10 anonim ***** válasza:
84%

Mindenkit mindenki kibeszél.

Nem kell ehhez se tanárnak se diáknak lenni.

Kb az emberek 90-95%-a ilyen.

Tisztelet a kivételnek aki nem ilyen undorító mocsok!

2018. máj. 9. 11:58
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Sokan túl kíváncsiak és pletykásak - ilyen a természetük. Főleg ha vki érdekesebbel találkoznak. Egyetemen is ez volt az egyik tanárral. Ment a suskus, hogy hetero-e vagy meleg, meg az az emberke, akivel múltkor látták az utcán, az most a pasija-e... sokan még olyat is mondtak, hogy hát a tanárunk alacsony és köpcös és nem volt rajta sapka, a másik meg cingár, magas és volt rajta sapka, az ellentétek meg vonzzák egymást, szóval... háááát, elég szánalmas. Bírtam ezt a tanárt mint tanárt és embert is, de miért érdekeljen, melyik nemet szereti, amúgy is mindegy...
2018. máj. 9. 22:18
 9/10 anonim válasza:
100%

Én sem tartom ezt szép dolognak, de tudomásul kell venned, hogy nemcsak a diákok, hanem a tanárok is csinálnak ilyeneket. A lyukasóráimban elég volt halkan beslisszanni a könyvtárba, és elég sok érdekes beszélgetést el lehetett csípni a tanárok közt. Vagy amikor elmegy az ember edzőterembe, és 2 méterre tőle csoportos edz egy női társaság, amiből mondjuk 2-3 a sulidban tanít, te tudod hogy kik ők, de ők nem ismernek, akkor is lehet egy-két érdekességet hallani.

Szóval ismételten mondom, hogy nem tartom szép dolognak én sem, de ez sosem fog változni. Akik most is ilyenek, azok felnőttként is ilyenek lesznek, és egy munkahelyen is ugyanezzel a problémával fogsz találkozni.

2018. máj. 18. 16:39
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert az emberek alapvetően pofátlan pletykafészkek aki más p*csájával törődnek a sajátjuk helyett. A diákok sem különbek, ugyanolyan szarkavarók, és nem érdekli őket hogy a hülye képzelgéseikkel ártanak-e.
2018. máj. 18. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!