Mi készteti a diákokat arra, hogy egy tanárt a feltételezett (! ) magánélete miatt kibeszéljenek?
Gyakori beszédtéma egy fiatal tanár nálunk. Eléggé kilóg a sorból, mert fiatal, energikus férfi és hát nem olyan, mint a legtöbb veterán asszony (nem sértés), aki itt tanít.
Sokan a magánéletéről pletykálnak, hogy füvezik, régebben csak lebzizták, ma már olyat is hallok, hogy orgiákon vesz részt.
Nem mondom, hogy nem tudom ezt elképzelni róla, de mégis... Egyáltalán, hogy lehet ez beszédtéma az osztályban? Mert... Nem tudom... Irritál és visszataszít, hogy egyesek ezzel vannak elfoglalva. Kicsit ilyen nyílt titok, hogy ilyen kép alakult ki róla. Valószínűleg ő is tudja.
Mert éretlenek. Nálunk van egy fiatal, nyíltan meleg pedagógus. És senki le se sz**ja, mert jó tanár és jó ember. Majd rájönnek, hogy attól még, hogy nem átlagos, nem kell rossznak lennie. :)
17/F
Mindenkit mindenki kibeszél.
Nem kell ehhez se tanárnak se diáknak lenni.
Kb az emberek 90-95%-a ilyen.
Tisztelet a kivételnek aki nem ilyen undorító mocsok!
Én sem tartom ezt szép dolognak, de tudomásul kell venned, hogy nemcsak a diákok, hanem a tanárok is csinálnak ilyeneket. A lyukasóráimban elég volt halkan beslisszanni a könyvtárba, és elég sok érdekes beszélgetést el lehetett csípni a tanárok közt. Vagy amikor elmegy az ember edzőterembe, és 2 méterre tőle csoportos edz egy női társaság, amiből mondjuk 2-3 a sulidban tanít, te tudod hogy kik ők, de ők nem ismernek, akkor is lehet egy-két érdekességet hallani.
Szóval ismételten mondom, hogy nem tartom szép dolognak én sem, de ez sosem fog változni. Akik most is ilyenek, azok felnőttként is ilyenek lesznek, és egy munkahelyen is ugyanezzel a problémával fogsz találkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!