Mit jelent ez a helyzet? (lent)
Még régen történt, érettségi után. Volt egy osztálytársam, bejelöltem ismerősnek Facebookon, de nem jelölt vissza. (Nem voltam népszerű, de azért ismertem.) Ezután úgy voltam vele, hogy ha találkoznék vele, akkor nem is köszönnék neki, hisz 'nem ismerjük egymást'... Na persze ezután pár hónappal az egyik boltban véletlenül összefutottam vele (ott dolgozott) én nem tudtam megszólalni sem annyira hirtelen jött, de ő köszönt először én visszaköszöntem és szerintem szóba is állt volna velem, de eszembe jutott, hogy nem jelölt vissza és kerülve a kínos helyzetet inkább elmentem (kissé félénk vagyok:D). Amúgy ő lány én meg fiú vagyok.
Tudom, hogy vannak nagyobb gondok is az életben, de ezen a mai napig gondolkozok, hogy miért nem jelölt vissza, ha látszólag semmi baja velem. Persze azóta sem voltam abban az üzletben, mert zavarba jönnék, ha ott lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!