Ti mit csinálnátok, ha egy tanár szeretne titeket és a többieknek ez nyilván nem tetszene?
Volt egy tesitanárunk gimiben, aki minden órán beírta a fél osztályt hiányzónak, olyanokat is, akik ott voltak, míg akiket kedvelt, azokat sokszor akkor se írta be, ha hiányoztak. Én is ezek között voltam, mert jártam a tanárhoz fociedzésre heti 2 alkalommal. Emiatt amikor fociztunk, 5-ösre osztályozott, de amikor mást csináltunk, pl. kosarazást, akármilyen béna is voltam, akkor is a legrosszabb jegy, amit adott, 3-as volt.
A többiek persze nekem pampogtak, hogy mi az, hogy én 3-ast kaptam a kosárra, amikor ők csak 2-est, meg ilyesmi..Mondtam nekik, hogy már nem azért, de ezt pont nem nekem kéne mondaniuk, hanem menjenek akkor sírni a tanárnak, de hiába, közutálat tárgya lettem :D
De amúgy szerintetek mit kellett volna tennem? Azt várták, hogy majd miután anyáztak nekem egy sort, amiért jobb jegyet kaptam náluk, odamegyek a tanárhoz és megmondom, hogy legyen már szíves eggyel rosszabb jegyet beírni nekem, meg amúgy hiányzónak is írjon már be, ha kérhetem, mert egyeseknek nem tetszik, hogy velem normális?...
Ráadásul a másik, amit nem tudok azóta se felfogni, hogy miért problémázott a fél osztály a tesin? Mintha számítana bármit is felvételinél, hogy tesiből valaki 2-est vagy 5-öst kapott 12.-ben...
Ez egy éve történt egyébként, csak eszembe jutott. Veletek történt már hasonló, amikor észrevettétek, hogy kivételez veletek egy tanár? Mit csináltatok?
Velem is ugyan ez volt, csak általánosban. Csak nálam ez több tanárral is előfordult. Az egyik ilyen a tornatanár volt. Évvégén négyesre áltam, ezért beírt egy-két ötöst a naplóba csak azért hogy ötösöm legyen. A biológia tanár nem feltetett, és volt egy alkalom hogy ellenőrzőt se kellett írnom csak beírt egy ötöst. A kifogas az volt hogy ugyis versenyre megyek. Mindketten tudtuk hogy arra mar beirta az ötöst, és hogy egy cseppet sem tanultam rá. A másik ilyen tanár a matek volt. Igaz elég jó vagyok matekból dehát mindenki a matek kedvenckéjének tartott. Igazándiból az ilyen helyzeteket én elég jóltudom kezelni, mert a beszólások leperegnek rólam, és ha kell akkor simán visszaszólok úgy hogy csak hebegve habogva tud megszólalni. Mindezt lánylétemre. Talán ezért birnak annyira a tanárurak. És ezért vannak főleg fiú barátaim. :D
17/L ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!