Gáz ha nem megyek erre a szerenád dologra? (tudom van millió egy ilyen kérdés)
1,este 7-kor indulunk,és össze-vissza utazgatunk,nem is biztos,hogy elérném az utolsó buszt mert vidékről járok be
2,4 év alatt 2db tanárra tudnám mondani,hogy tényleg kedvelem és mindig igazi és őszinte ember tudott maradni,egyik a tesi tanár,másik pedig csak 2 évig tanított.. Átlagba véve jó arcok a többiek is,de egyrészt pl.a töri tanár megutáltatta velem a törit,általánosban végig 5-ös voltam,most végig kettes,hiába nagyon kedves,ha egyszerűen a tanítása nem jó,és elvégre azt köszönjük meg így év végén.. Irodalommal ugyanez,csak ott a tanár egy tipikus..tanár,akinek ugye nem az a fontos,hogy segítsen és tudjad az anyagot,hanem hogy megcsináld amit ő mondd mert ő azt mondta
Matek tanárok no comment
Info tanárok is jó arcok de az egyik pl. nem egyszer úgy állított be mint egy idiótát ha nem ment valami
3,én nem iszok,soha nem is ittam és nem is tervezem,a többiektől is azt hallottam,hogy csak a pia miatt mennek
Annyira képmutatásnak érzem ezt,máskor szidjuk őket. Másrészt ez a dolguk,ezért kapják a fizetést,mit kell még nyáladzunk? Főleg így érettségi előtt? Az ofő is azt mondta,hogy legyünk minél kedvesebbek,vegyünk minél több ajándékot mert hogy ők fognak érettségiztetni. Komolyan idáig jutottunk? Nem a tudást kéne értékelniük? Ha én egy bunkó köcsög vagyok de írok egy 5-ös akármit akkor 5-öst kell adjon hiába vagyok köcsög
Az osztályt nagyon csípem,de a tanárokkal nincs kedvem jó pofiskodni
Igazad van, ne menj. Én voltam, nálunk is előkerült a pia, mert volt pár borzalmas tanárunk, akit csak páran szerettek. Ráadásul a tanárok is kényelmetlenül érezték magukat. Én a végére berúgtam, életem első berúgása volt és nagyon rossz kedvem lett, mert eszembe jutott, hogy mehettem volna egy sokkal jobb gimnáziumba is. :D
A helyedbe nem mennék.
Na ja azt kifelejtettem hogy vannak tanárok akiknek szintén púp a hátán ez,pl.egyik nem is tud felengedni minket,már elfelejtettem miért de a lényeg a lényeg
Az ofő majdnem vissza is mondta,aztán a többiek rábeszélték,hogy csak 5 perc
Az ofőt amúgy szeretem,sokat segített személyesen is,de most csak miatta és azért az 5 percért nincs sok kedvem beutazni a megye másik végére
Hát az 1 dolog,hogy bírom őket,de csak 3 haverom van úgy igazándiból. A többivel nincs sok beszédtéma,amúgy is mindig én voltam az osztály csendese,vagy egyesek szerint bérgyilkosa :D Ezzel nincs gond mert szerencsére megkedveltek és elfogadtak így is csak az ilyen eseményeken van az,hogy háttérbe szorulok és csak vagyok
Főleg,hogy én nem piálok,mindenki berúg nekem meg az úgy nem a legviccesebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!