Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ez csak szerintem nagyon gáz?

Ez csak szerintem nagyon gáz?

Figyelt kérdés

Az osztálytársaim minden nap elmennek inni órák utàn, tehát 1, legkésőbb 2 órakor már bontják is a sört meg a bort. Minden egyes délután teszik ki a képeket a facebook csoportba. Van amikor csak pár pohártal/dobozzal isznak, de 2-3 naponta rendesen berúgnak. És főleg lànyok csinálják ezt. 20 év feletti érettségizett emberek... én 1x voltam piálni èletem során, de semmi jót nem éreztem így egyátalán nem ittam alkoholt azóta sem.

Csak szerintem ultragáz és prolis ez az egész?

2018. máj. 2. 21:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
az a baj, hogy ezzel semmit nem fognak előre jutni. mármint ez a napi szintű ivás alkoholbetegséghez fog vezetni, függők lesznek, ha még nem azok, esetleg a tanulmányi eredményeik is romlanak, gyengébb munkahelyre jutnak, alacsonyabb fizetésből élnek, szóval az a baj, hogy fel sem mérik ennek az egésznek a súlyát, ma úgy tűnik vagány dolog ez, de nagyon keményen meg fogják fizetni az árát. és nem álszentkedni akarok, nyilván én is szívesen beülök hétvégén ha van időm a barátokkal meginni 1-2 sört, meg elbeszélgetni valami meccs mellett, csak azért mértékkel kell mindent, meg szabadidőben, de nem napi szinten, meg amikor készülni kellene a sulira...
2018. máj. 2. 21:50
 2/15 anonim ***** válasza:
Elég gáz már 20 évesen alkoholistának lenni. A legjobb úton haladnak efelé.
2018. máj. 2. 21:54
 3/15 anonim ***** válasza:
17%
En azok kozul valo vagyok akik ezt csinaltak, hidd el jo az, csak egyszer menj el hidd el lefektetsz kettot egyszerre, eleg jo csapat alakulhat ki belolul, persze nem kell tulzasba vinni(a f..zt nem), fiatal vagy sajnalni fogok, hogy kihagytad. Unokaknak mit fogsz meselni?
2018. máj. 2. 21:56
 4/15 anonim ***** válasza:
66%

Teljesen igazad van, ez a tipikus proli életérzés.

Nincs azzal semmi baj, ha az ember iszik, alkalmanként. Mondjuk a szombati ebéd után egy pohár bort, vagy a meccs közben egy jóféle sört.

Tudod honnan lehet tudni, hogy valaki proli?

Hogy mindig a mennyiségre megy a minőség helyett.

Minden egyes nap megiszik 3 doboz sört (persze a legolcsóbbat), ahelyett hogy alkalmanként inna egy doboz jó minőségűt.

Az ilyenek dicsekszenek tipikusan azzal, hogy már 82 nőt megdugtak életükben (arról persze hallgatnak, hogy hogy nézett ki ez a 82 nő), ahelyett hogy lett volna 3 minőségi szeretetteljes hosszútávú kapcsolatuk.

2018. máj. 2. 21:56
 5/15 A kérdező kommentje:

Pont ezaz. Megveszik a 300 forintos borokat, meg a 180 forintos dobozos sört aztán csak isznak és isznak.

3: ez elég hülye hozzáállás szerintem. Persze mindenkinek más a fontos, remélem nem lesznek ilyenek a gyerekeim/unokáim mert ennek semmi értelme. Hogy mit fogok mesélni? Minden más élményt amit megélek józanon és olyan emberrel akit szeretek. Ilyen hozzáállással az osztálytársaimnak a folyamatos piáláson kívül (meg a részeg “vicces” sztorikon kívül) nem nagyon lesz mit mesélni az unokáiknak. Főleg ha alkoholisták lesznek. Az egyik lány így is rá van kattanva a sörre, mindig mondja órán is hogy úgy meginna egyet.

Mint írtam fentebb 1x ittam alkoholt, szédültem tőle, egyátalán nem volt jó élmény. Ezért nem is iszom. Igaz semmilyen káros szenvedélyem nincs.

2018. máj. 2. 22:17
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

es ez neked miert faj? ha akarjak, csinaljak, neked nem artanak. nem?

szerintem se a legjobb elfoglaltsag, de baromira nem erdekel, ha mas szerint igen.

2018. máj. 2. 22:18
 7/15 anonim ***** válasza:
58%

Azért itt halkan megjegyezném, hogy az absztinencia és az alkoholizmus a két véglet, és az arany középút az ideális megoldás.

A kulturált értelmiségi POLGÁR alkalmanként iszik, de akkor megtiszteli az alkalmat egy jó minőségű itallal.

2018. máj. 2. 22:21
 8/15 anonim válasza:
0%
D igen a mi problémánk is, a mi adónkból cserélik majd veséjüket, májukat stb. amit csak a túlzott alkohol tönkretesz
2018. máj. 2. 22:21
 9/15 anonim ***** válasza:
51%

Azt nr akard tudni, hogy milyen amikor a suliban jófej meg aranyos barátnőid egy szülinapi buli vagy más alkalom során hirtelen átmennek tini r*b*ncba és üvegből isszák a bort, pálinkát akár keverve és hozzá még cigiznek is. Aztán persze lerészegednek mint a kapa és legalább 1 hétig az a téma, hogy ki mit csinált/ mire emlékszik.

És ezt így 15 évesen....

2018. máj. 2. 22:30
 10/15 anonim ***** válasza:
49%

Kerdezo 3mas vagyok..

Ha erdekel valami tenylegesen, irj ram, inkabb most csinald mint 10ev mulva, 23vagyok, europat bejartam, nem vagyok alkoholista, semmit nem bantam meg az eletemben es teljes mertekig kielveztem a pillanatokat.

2018. máj. 2. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!