Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mi van, ha van 7 igazolatlan...

Mi van, ha van 7 igazolatlan órám?

Figyelt kérdés

Reggel úgy elaludtam, hogy már az első órára be se értem volna, a másodiknak is csak max. a végére, ha mázlim lett volna, így meg már az egész napot le kell igazolnom, szóval úgy voltam vele, inkább be se megyek.

Már csak azért se akartam bemenni, mert szakmát tanulunk és elvileg ma zártak le minket, már minden tantárgyból leadták az anyagokat is, úgyhogy kb másfél hete minden órán szabadfoglalkozás van. Esküszöm, fáradtabban érek haza mostanában 7 órahossza semmittevés után, mint régebben, amikor tanultunk is :D

Szóval úgy döntöttem, nem is megyek, mert nincs sok értelme és a szülői igazolásom elfogyott, szóval maradt az orvos...Valamiért úgy emlékeztem, délután rendel csütörtökönként, szóval délelőtt nagyban visszafeküdtem aludni, stb., majd délután elmentem és kiderült, hogy az orvosom délelőtt rendelt...

Az orvos pedig nem igazol utólag, ha holnap bemennék hozzá és azt mondanám, ma óta rosszul vagyok, csak a holnapi napra kapnék igazolást..

Szóval így lett egy napnyi igazolatlan órám. Szerintetek így ha elvégzem a szakmai vizsgánkat, megkapom a bizonyítványt? Vagy mi a következménye ennyi igazolatlannak? Még sose volt egy db igazolatlan órám se eddig :/

2018. ápr. 26. 16:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
10 óráig nincs semmi.
2018. ápr. 26. 16:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
7 óra igazolatlan nem a világvége. Igen, megkapod a bizonyítványod, max. nem mutat benne valami jól. :)
2018. ápr. 26. 16:23
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2018. ápr. 26. 17:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Arra vigyázz, hogy ne nőjön tovább. Nemsokára itt a suli vége.
2018. ápr. 26. 19:45
 5/5 anonim ***** válasza:
50%

30 igazolatlanig nincs semmi.

Nekünk is mondták régen, hogy "10 igazolatlan hurr durr", de egy pár osztálytársam átlépte és senkivel sem történt semmi.

Már nem is emlékszem mivel riogattak minket 10 igazolatlannál. :D

30 felett meg ugye kizárhatnak a suliból.

2018. ápr. 26. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!