Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tanárok! Dolgoznátok érettségi...

Tanárok! Dolgoznátok érettségiztetnétek 2-3 hónapot teljesen ingyen mert fizetésképtelen a fenntartó?

Figyelt kérdés

Gyakorló tanárok (meg aki még hozzá akar szólni) véleményét várom.

Magániskola, nem állami, melynek fenntartója csődben van, nincs pénz semmire. A bérekre sem.

Az igazgató összehívta a brancsot, és vázolta a helyzetet.

Nyáron megszűnik az iskola, mindenki el lesz bocsátva. Az hogy végkielégítés, meg fizetett felmondás stb azt felejtse el mindenki, semmi pénz nincs, lehet az áram is ki lesz kapcsolva a végére.Fizetés bér mostantól nincs.

Az igazgató kérdése: melyik tanár hajlandó így végigcsinálni még ezt a tanévet és persze végigcsinálni az érettségiztetést?

Aki tanár az tudja hogy az év vége a tömény meló időszaka. Lezárások felelések tömérdek admin, bizonyítvány napló stb. És ha ennek vége jön a tömény töménye: az érettségi. 4 nap, reggeltől estig + iszonyatos admin bizonyítvány jegyzőkönyv stb.

Tehát az igazgató arra vár választ ki hajlandó a május - júniust egy fillért nélkül végiggályázni?

Azt már nem is írom le hogy mivel semmi pénz nincs, így már az áprilisi fizetés se lesz odaadva így ha valaki fel is áll és távozik mondjuk ma, az is mát 1 hónapot ingyen melózott.

Ez a szitu.

Kérem a válaszokat ki mit válaszolna az igazgatónak ki mit tenne!

2018. ápr. 24. 10:22
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Ha nincs fizetés azonnal lépek. Valamiből nekem is el kell tartanom a gyerekeimet.

Gondolom a kedves kérdező nem tanár csak egy szimpla dolgozó a gonosz iskolában és mindent megfigyel majd kiposztol a gyakorira. Már nagyon érdekel hogy melyik ez az iskola.

2018. ápr. 24. 15:33
 32/37 anonim ***** válasza:
Szuper. Hol van az megirva h tsdi munkaban nem lehet ingyen valamit megcsinalni? Igen, elvallalnam ingyen azt az egy hetet, ne a diakok szivjanak miatta erettsegi elott. Ez van.. Neked/nektek ez miert faj? Tudom milyen melo. Attol h nem vagyok elvakult es lelepnek mashova, attol lehetek rendes is egyuttal
2018. ápr. 24. 15:33
 33/37 anonim válasza:

"gen, elvallalnam ingyen azt az egy hetet, ne a diakok szivjanak miatta erettsegi elott. Ez van.."+

Milyen 1 hetet? Milyen 1 hetet????

Ápr vége van, a tanév szorgalmi időszakából 6+ hét van hátra! Jún 15-ig!

Azt meg ne kezdjük újra hogy "de csak érettségiztetni megyek be" mert leírtam érthetően hogy ez NEM LEHETSÉGES.

Nem teheted meg hogy nem tartasz egyáltalán órát vagyis megteheted de 1 szülő feldob és bezáratják a helyet.

nem bonyolult felfogni mégse megy úgy tűnik.

2018. ápr. 24. 15:36
 34/37 anonim válasza:

" Hol van az megirva h tsdi munkaban nem lehet ingyen valamit megcsinalni?"

Mielőtt baromságot írsz kérdezz meg egy munkajogászt erről.

jogiforum.hu itt ingyen megírják neked, hogy van leírva hogy nem lehet megcsinálni.

Mert NEM LEHET.

2018. ápr. 24. 15:39
 35/37 anonim válasza:

"Már nagyon érdekel hogy melyik ez az iskola."

Pl tavaly kb ilyenkor robbant a botrány az azóta megszűnt Paulayban, ahol egy tanár se (30 feletti tanári kar) kapott fizetést akkor már 2 hónapja (és azóta se láttak pénzt ) és az iskola és annak vezetése ellen 140 (!!!) feletti rendőrségi feljelentés volt.

Tessék olvasgatni:

[link]

Felfüggeszti működését az érettségi botrányokban érintett budapesti iskola

2018. ápr. 24. 15:48
 36/37 anonim válasza:
80 rendbeli okirathamisítás csak ennyi és akkor még a többi a 30 munkaügyi per stb szép volt és még tart.
2018. ápr. 24. 15:50
 37/37 anonim ***** válasza:
Ok, felfogtam. Nem lehet. De nyilván akkor csinálnám ezt, ha a vezetőség megengedi. Mert ha nem lehet, akkor nem vállalom, ez teljesen nyilvánvaló, ahogy írtam is. De ezért miért kell hőzöngeni? Kérdésre válaszoltam, h érettségi ok, óratartás nem. Max ha óraadó lennék és nem ez az iskola lenne a fő bevételi forrásom.
2018. ápr. 24. 16:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!