Az igazgató nem akarja engedni a fél osztályt
érettségizni, mit tegyünk?
Figyelt kérdés
Alapból az egész osztály nagyon gyerekes, aki benéz mik történnek itt az legutoljára óvodában látott ilyeneket. De a fele már az értelmi fogyatékisság szintje alatt van. A lényeg hogy rájött hogy a mi osztályunk dobálta ki az ablakon a székeket, a mi osztályunk szervezett kidobóst a krétákból azért volt mindenhol kréta a földön, a mi osztályunk tett tönkre kb 10 projektort mert telefonnal vezérelve buherálták a végzetükbe, a mi osztályunk rúgja mindig ki az ajtót a keretből, és hogy mi rúgjuj tökön random az embereket 12-es létünkre stb (haveromat pont ebben a pillantban rúgták tökön a földig lol, időzítés xd). Bejött ma az igazigazgató és azt mondta, hogy tudja kik a főkolomposok és kb az osztály felét felsorolta, hogy 2 hét van az iskolából de ő a felsorolt embereket nem fogja engedni érettségizni. Mit tegyen az osztály ebben az esetben 2 hét alatt kiengesztelésért? Mert folyton rosszalkodnak, vagy én ne foglalkozzak az osztállyal ha én mehetek érettségizni? Az nem kicseszés velük, még ha meg is érdemelnék? (Mert amúgy megérdemelnék de azért szeretnék nekik segíteni osztalyközösség érdekében)
Ember! Az igazgató, nem büntiből nem engedi őket érettségizni. Egy fogyatékos csak ne érettségizzen. Nem kiengesztelni kell, hanem normális felnőtt ember módjára viselkedni. Ha te érettségizhetsz, örülj neki, mint majom a farkának, és ne azon pattogj, miért nem érettségizhet az, aki 10-14 éves értelmi szintjén ragadt le.
Én személyszerint azt sajnálom a legjobban, hogy még ha nem is érettségiznek le, akkor is ugyanannyi, ugyanannyit érő szavazati joguk lesz/van, mint minden más normális, felnőtt embernek. :( Ha hatalmam lenne ilyenben én nem csak érettségizni nem engedném az ilyeneket, de a szavazati (meg igazából sok más) jogot is minimum érettségihez kötném...
2018. ápr. 19. 13:14
12/19 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a válaszokat... akkor csendben maradok
2018. ápr. 19. 13:34
13/19 anonim válasza:
Mekkora gyökerek. Remélem betartja az igazgató az ígéretét.
2018. ápr. 19. 13:55
14/19 anonim válasza:
Szánalom a köbön.
Irtó gyorsan viselkedjetek felnőttként, álljatok az igazgató elé bocsánatot kérni és az okozott károkat megfizetni.
Ha még így sem engedi őket érettségizni, az szívás. Előbb kellett volna gondolkodni.
Majd írd meg, hogy mi lett!
2018. ápr. 19. 14:05
15/19 anonim válasza:
Akik ilyen szinten vannak, úgysem fogják teljesíteni az elvárt minimumot, buknak.
Ha viszont te szeretnél gyári melósnál jobb munkát az életben, azt javaslom a saját érettségiddel törődj, mert ezek a rongálók nem fognak helyetted.
Ezek itt is így viselkednek, felnőttként is így fognak, csak akkor már nem védekezhetnek azzal, hogy fiatalkorúak.
Nem kell közösködni ilyenekkel.
2018. ápr. 19. 14:11
16/19 anonim válasza:
Milyen elképesztően szánalmasak vagytok...
2018. ápr. 19. 15:26
17/19 anonim válasza:
Azért valahol szomorú, hogy ez a színvonal egyeseknél, mint a kérdésben szereplő osztálynál. Elgondolkozom, hogy mi lesz ezekből az emberekből...
2018. ápr. 19. 16:40
18/19 anonim válasza:
nem olvastam a kommenteket, de szerintem pont hogy az a célja, hogy minél előbb eltakarodjatok a suliból :DD legalábbis, ha tényleg ilyen gáz a helyzet, a helyében én csak a végét várnám :DD
2018. ápr. 21. 14:42
19/19 anonim válasza:
Ez azért baromira gáz. Én sem jártam egy szuper kozepsuliba mégsem volt az évfolyamomon ilyen osztály. Az igazgató örül ha végre megszabadulhat tőletek. Ne foglalkozz a bűnözőpalánta oszt.társaiddal ha felnőttként is így folytatják mennek a börtönbe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!