Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mennyi az esélye annak, hogy...

Mennyi az esélye annak, hogy az osztályomból bárki is olvasná a kérdésemet?

Figyelt kérdés
Ha bármelyikőjük olvasná tuti felismerne, ami számomra kellemetlen lenne, de nagyon szeretnék választ a kérdésemre és csak itt tudom ezt megtenni.
2018. ápr. 16. 17:26
 1/8 anonim ***** válasza:
40%
2018. ápr. 16. 17:29
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
Erre nincs matematikai számítás,vagyis teljesen értelmetlen dolog. Itt Murphy törvénye van,szóval ha lehetséges hogy megtörténik ,akkor meg is fog történni :D Pech ellen nincs orvosság.
2018. ápr. 16. 17:34
 3/8 anonim ***** válasza:
63%
Akkor írd meg valakinek privátban. Így sokkal kevesebb az esélye, hogy ismerősbe futsz bele. Például én biztos vagyok benne, hogy mi nem vagyunk osztálytársak.
2018. ápr. 16. 17:52
 4/8 A kérdező kommentje:
3-as válaszoló, na és miért vagy te annyira biztos abban? :D
2018. ápr. 16. 17:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerencsére a világ, az ország olyan nagy, hogy bárhol, bármi, bármikor, majdnem-, vagy éppen ugyanúgy miért ne történhetne meg?
2018. ápr. 16. 18:01
 6/8 anonim ***** válasza:

Gondolom azért olyan biztos benne, mert már nem jár suliba, vagy magántanuló :DD

Amúgy én is voltam már ebben a helyzetben és azon gondolkodtam, kiírok egy kérdést, de csak annyit írok le, hogy az osztályommal kapcsolatban lenne egy kérdésem, de félek, hogy felismernek, ezért akit érdekelne és szeretne tanácsot adni, az írja le kommentbe, hol lakik. És aki nem itt lakik, ahol én, vagy valamelyik osztálytársam, annak elküldöm privátba.

Vagy van a B lehetőség, ami ennél kevésbé bonyolult, de nem biztos, hogy megoldható, mégpedig az, hogy kiírod a kérdést, de kihagysz minden olyan infót, ami alapján felismerhetnének. Mondjuk lehet, úgy nem lenne teljesen érthető a sztori, vagy nem neked adnának a válaszolók igazat, holott nem te vagy pl. hibás a történetben, stb.

2018. ápr. 16. 18:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem leírhatod, az én osztályom azt sem tudja, mi az a gyakorikerdesek.hu XD
2018. ápr. 16. 19:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Velem megoszthatod, én már nem vagyok iskolás. :)
2018. ápr. 16. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!