Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Érdemes lehet elmennem az...

Érdemes lehet elmennem az osztálytalálkozóra, ha régen ki voltam közösítve?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 7. 19:32
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Még nem tudom, lehet nem megyek. Csak egy picit büszke lennék, hogyha látnának, hogy ki lettem abból a kis csenevész fiúból.
2018. ápr. 7. 19:56
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én el szoktam menni, és meg szoktam inni a piájukat 😃
2018. ápr. 7. 21:40
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Figyeljetek... ez nem ilyen, ne ezért, hogy megmutatni ki lettem. Ez annyira szomorú.

Sokkal egyszerűbben, egyszerűen csak leülni egy asztalhoz és picit beszélni.

Ne azért menj, mert szebb lettél. Ha még mindig csúnya volnál akkor is mehetnél csúnyán. És maximum megint bántanának, de ezt nem tudhatod előre.

2018. ápr. 7. 21:47
 14/15 anonim ***** válasza:
86%
Engem nem kedveltek az osztálytársaim, de elmennék. Mondjuk sok közte a beképzelt, álszent nyomi, de arra kíváncsi lennék, hogy valóban kedvelhetőbbnek tartanak-e azóta, hogy felnőttek lettünk.
2018. ápr. 9. 09:39
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Engem is kiközösítettek. Soha a budos eletbe latni se akarom oket szoval en nem fogok menni egyre sem :D
2018. ápr. 12. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!