Miért ignorálnak engem az osztálytársaim? 17L
Figyelt kérdés
Az van, hogy nem vagyok piszkálva, sem pedig kiutálva. Udvariasan válaszolnak nekem ha kérdezek valamit, de nem engednek belépni a baráti körükbe. Ha beszélgetést kezdeményezek nem tartják fent, a poénjaimra nem reagálnak, sőt néha a kérdéseimre sem. Néha még az is jobban esne ha utálnának mint hogy semmibe vesznek. Miért lehet ez? A régi osztályomban szerettek, itt mi lehet a baj? Érdekes, hogy a kinézetemből és a személyiségemből ítélve senki nem gondolta még hogy ilyen outsider lennék az osztályban, pont ezért a családom meg a sulin kívüli barátaim erről semmit se tudnak. Nagyon bánt, olyan mintha nem tisztelnének és nem vennének emberszámba. Utolsónak vagyok csapatba beválasztva (pedig tudják hogy sportos vagyok, de ugye először a barátok vannak beválasztva...). AZ a baj hogy nem mondhatom rájuk hogy gonoszak vagy rossz emberek mert soha nem piszkáltak, szimplán csak nem érdekli őket a jelenlétem. Mit tegyek hogy ez jobb legyen? Mit csinálok rosszul?2018. ápr. 6. 19:58
11/11 anonim válasza:
Nem lehet, hogy az a "csapat" már régebben kialakult?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!