Gáz, ha nem ismerem meg a tanárokat sulin kivül? Nem voltam biztos benne, hogy ő.
Figyelt kérdés
Egy busszal megyünk, de rajta van a napszemüveg. Nem köszöntem, még most se biztos, hogy ő.2018. ápr. 5. 12:27
11/28 A kérdező kommentje:
Pont úgy volt...
3-an voltunk a buszmegállóban, ő meg egy másik nő...
Mikor szàlltunk fel, esett le, hogy ő az...
Egyetem, eddig 4-5 órám volt vele, esküszöm nem vettem észre.
2018. ápr. 5. 13:30
12/28 A kérdező kommentje:
Annyira nagyon gáz, hogy nincsenek rá szavak.
2018. ápr. 5. 13:35
13/28 A kérdező kommentje:
Most mit csináljak??? Holnap tegyek úgy, mintha mi sem történt volna?????
2018. ápr. 5. 13:43
14/28 anonim válasza:
Egyetem? Azt hittem általános iskolás írta ki a kérdést. ;-)
A felsőoktatás az már egész más. Felnőtt ember tanít más felnőtteket. Ha annyira akarta volna, ő is rádköszönhetett volna. Biztos lehetsz benne, hogy - veled ellentétben - ő nem agyal rajta. :DDD
Menj be nyugodtan a következő óráira is!
15/28 anonim válasza:
Édes jó Istenem, most ez tényleg ennyire világrengető probléma neked?
16/28 anonim válasza:
Iratkozz át más szakra összedől a világ ... egyetemi tanárt nem ismertel fel akivel parszor volt órád ez akkor gáz ha nyonozónak tanulsz
17/28 anonim válasza:
Gyengébbek kedvéért helyesbítek nyomozónak
18/28 A kérdező kommentje:
15-en vagyunk, és ha direktegszivatt miatta?
2018. ápr. 5. 14:05
19/28 anonim válasza:
Holnap óra előtt bocsánatot kérsz tőle. De tudod legalább amikor felszálláskor rájöttél, hogy ő az, köszönhettél volna neki.
20/28 A kérdező kommentje:
Most már mindegy :(((((
2018. ápr. 5. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!