Egy tanár úr nézhet egy diákjára lányaként? Ez egy igen érdekes kérdés. De lehetséges?
Ugyanis egy beszélgetés alkalmával már utalt rá:, , Ha a lányom lennél, szeretnélek. " Azóta én minden nap érzékelek jeleket, melyek esetleg ezt mutathatják (pl. : külön figyel rám. Ha szomorúnak lát, az őt is elszomorítja, és megpróbál megnevettetni. Mindig előre köszön mosolyogva. Stb. ). De belelátni sem szeretnék semmit ami nem úgy van. Valahogy én is hasonlóan nézek ő rá. Fogalmam sincs, hogy miért, de valami miatt kötődünk egymáshoz. Ugye ez nem baj? Lehetséges az, hogy azért van ez, mert valakit vagy valamit látunk a másikban?
U. I. : Az 100%, hogy nincs szó semmilyen szerelmi vagy hasonló dologról!
nehéz szakma a tanári hivatás..pont, mint az egyházfiké..
ezt a kérdésed nyomtasd ki, tedd el, és akkor vedd elő, amikor a lányod kérdezi ugyanezt.
Nekem is ilyen a volt osztalyfonokom. Az elozonek szerintem nincs igaza, mert egy felnott ember egy gyerekre tenyleg nezhet lanyakent. Attol meg h kedves nem jelenti azt h pedofil.
Nekem a tanarom szerintem tudta a csaladi hatterem, meg h depresszios voltam, es nagyon sokat segitett nekem, szinte mintha az apam lett volna.
Ha nem is mint lányaként a szó szoros értelmében de lehetséges, ha meg még korban is apudhoz közel áll akkor pláne
Én is pont így vagyok az egyik tanárommal. Mondjuk ő apám nem lehetne mert fiatalabb vagy 7-8 évvel apumnál de már már olyan mintha az lenne. Ő is nagyon sokat segített/segít, biztosított arról hogy rá mindig támaszkodhatok. Meg volt vagy kétszer is egy ilyen "beszólása" hogy lelki árva vagyok, mivel szüleimmel nem nagyon tudom megbeszélni a dolgokat. Nem vagyunk kifejezetten rosszban, csak úgy nem megy.
Szóval simán lehet és szerintem semmi rossz nincs ebben, kell egy felnőtt akire támaszkodhatunk, ha egy tanár akkor tanár. Mi szerintem azért kötődünk annyira egymáshoz mert ő is volt hasonló helyzetben gyerekként, lehet nálatok is erről van szó. Annyira vigyázz viszont, hogyha a tanár részéről nincs is semmi, az iskolában elindulhatnak a pletykák és abból egyikőtök sem jön ki túl jól.
16/l
u.i. ha szeretnél beszélgetni nyugodtan írj privátban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!