Azok közül akik a tanügyben dolgoznak tapasztalják mások is, hogy a diákok nagy része nem képes köszönni a tanároknak?
Mert neveletlenek.
Erre mas valaszt nem tudok elkepzelni...
Ez legyen a legnagyobb bajod tanárként/tanársegédként azt mondom. :D
Én amikor középiskolába jártam, csak akkor köszöntem a tanároknak, ha épp jöttem be az iskolába, és ott álltak a bejárat előtt, (portásnak mindig köszöntem) vagy ha az aznapi általa tartott első órára jött be.
Utcán nem mindig köszöntem, volt pár akinek igen, de őket szerettem, de akiket nem, vagy akin láttam, hogy elvan a maga kis világába, annak nem.
Pedig, én szakközép (most már szakgimnázium) középiskolába jártam lány osztálytársak nélkül, szóval eléggé "érdekes" osztály voltunk, de nálunk mindenki kb. ennyit köszönt, amennyit én.
egy gyakornoknak, aki kb 3-4 órát tanított, lehet én se köszönnék, mert nem is sismerem és nem tudnám, ő megjegyezte-e az arcom :DDDD
amúgy meg sztem a többség köszön, max. a bunkó tanároknak nem... ők meg azt a tiszteletet kapják vissza, amit nekünk adnak órán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!