Mit tegyek? Nem akarok tovább ezen stresszelni! Többi lent
Jaj drágám megértelek, hogy ilyen kis maximalista vagy (magam is felnőttként), de azért az egészséged rovására ne menjen már a tanulás.
Beszéld meg anyukáddal, hogy kikészít ez a nyomás. Én a helyébe inkább nyugtatnálak, mint hajtanálak.
Szard le.
Engem is mindig zavart minden rossz jegy, az pedig mégjobban, hogy a szüleim mindenfélével büntettek, ha nem úgy tanultam (nem vertek meg, de elvontak tőlem mindent, nem mehettem soha sehova, nem ehettem vagy csinálhattam semmit amíg nem mondtam fel az anyagot..)
Aztán gimis lettem, elmentem otthonról, és nem vagyok rossz tanuló, de már magasról leszarom, ha 2est is kapok, nem érdekel, ha négyes vagyok évvégén. Az én lelkemnek és idegeimnek jobb így, nem maximalistaként
Kit erdekel ha negyes a fizika? Ha jol tudom a tovabbtanulasodba sem szamit ha mas termeszettudomanyos tantargy otos
Vilag eletemben 2 es voltam fizikabol mig minden masbol otos
Azota se kellett sehol
Sose ertettem az ilyen gyerekeket, feleslegesen tanulod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!