Ezzel mire akart célozni a volt általános iskolai tanárnőm?
Figyelt kérdés
Néha van mikor összefutok vele,amikor megyek a buszra, és leáll velem beszélgetni. És ilyen dolgokat kérdez/mond hogy: Hogy Megy a gimi, van e barátnőm, meg már 2 alkalommal olyant mondott hogy 21 éves vagyok és hogy közöttünk 20 év különbség van, én erre mosolyogva jeleztem neki hogy Háát az nem sok. Van ötletetek hogy ezt mire véljem, mire gondolt stb. Bocsi a helyesírásért. Engem már nem tanít.
21F
2018. márc. 15. 11:07
1/9 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat
2018. márc. 15. 11:09
2/9 anonim válasza:
Semmi rosszra, ő is néha elgondolkodik azon hogy ha felnő egy tanítványa, akkor az ugyanolyan felnőtt mint ő. Tőled meg tök rendes hogy azt mondod hogy nem sok. Persze sok, de azt jelenti hogy normális felnőtt ember vagy és nem néni neked egy negyvenes nő.
3/9 A kérdező kommentje:
Értem :) tehát ez nem azt jelenti hogy.....?
2018. márc. 15. 11:33
5/9 anonim válasza:
Jó kis tanítónénis milf szex azért befigyelne ,szerintem hajts rá.
6/9 A kérdező kommentje:
Utolsó: Nem akarok tőle semmit, akárhányszor odajön, merredten bámul.
2018. márc. 15. 12:26
8/9 A kérdező kommentje:
Én nem járok gimibe, kiírt olyant?
2018. márc. 15. 16:21
9/9 anonim válasza:
"Hogy Megy a gimi," - a gimi tehát önmaga sétára indul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!