Az milyen viszonyra, kapcsolatra utal, ha úgy köszön el valaki e-mailben hogy: "üdv. "? ( tanító végzős diáknak)
Figyelt kérdés
2018. márc. 10. 21:26
2/10 anonim válasza:
Naponta így írom alá a fonokomnek, a kollégáimnak az e-maileket és többnyire ok is nekem
4/10 anonim válasza:
Semmire. Ez egy teljesen sablonnak számító elköszönés az ún. baráti levelek végén, mára teljesen kiüresedett.
6/10 anonim válasza:
#3, hangosan felröhögtem. Köszönöm!
7/10 anonim válasza:
Nekem is első gondolatom az volt, hogy "Édes Istenem".
Ennyi erővel:
Milyen kapcsolatra utal ha pislog?
Milyen kapcsolatra utal ha levegőt vett?
Milyen kapcsolatra utal ha a bal gombja 45 fokban áll elfordulva?
Milyen kapcsolatra utal ha kék az ég?
8/10 anonim válasza:
Bazzeg, minden munkahelyi levelemet így írom alá (ami kollégának megy), vagyunk kb.70en a munkahelyemen, tök átlagos köszönés.
Sőt, továbbmegyek, végzős diákoknak is így zárom az emailt, az égvilágon semmit sem jelent.
Szóval nem kell túlkombinálni.
9/10 anonim válasza:
Munkahelyi papirokat is mindig így írok alá. Ez egy sablon köszönés. Se nem sértő, se nem kirívó.
10/10 anonim válasza:
Mindenképp szexuális kapcsolatra utal. Várja, hogy minden négy évben visszamenj hozzá és játszadozz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!