Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mi az, amit szeretnél, ha...

Mi az, amit szeretnél, ha tudna a tanárod?

Figyelt kérdés

Kezd a mondatod a "Bárcsak tudná a tanárom" szöveggel.

A saját mondatom:

Bárcsak tudná a tanárom,hogy mennyire nem tud tanítani,és hogy néhány szót mennyire förtelmesen ejt ki.

és

Bárcsak tudná a tanárom,hogy ennek ellenére is mennyire bolondulok érte!

Várom a ti válaszaitokat!:)

Ui. [link] Itt láttam,szóval innen az ötlet.

2018. márc. 4. 15:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Bárcsak tudná a tanárom, hogy a rossz jegyeim ellenére sikeres lettem, ellentétben azzal amit ő jósolt a hozzám hasonlóknak!
2018. márc. 4. 16:02
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Bárcsak tudná a tanárom hogy sokszor nem azért fekszen a padon mert nem akarok figyelni és tiszteletlen vagyok, hanem azért mert éhes vagyok vagy mert nincs otthon ennivaló, vagy nem tudtam aludni mert apám egész éjjel kiabált.
2018. márc. 4. 16:02
 3/12 anonim ***** válasza:
77%
Bárcsak tudná a tanárom, hogy az osztályban azért vannak veszekedések, mert az az agyhalott Hajdú Dávid mindent és mindenkit tönkre tesz.
2018. márc. 4. 18:09
 4/12 anonim ***** válasza:
76%
Bárcsak tudná a tanárom, hogy nekünk is jól esne egy kis pihenés és nem éjfélig kellene tanulni....
2018. márc. 4. 23:34
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Bárcsak tudná a (volt) tanárom, hogy igen is felvettek egy jó középiskolába, ahol majdnem kitűnő átlaggal fogok végezni, hogy én is tanári pályára készülök, és csak azért, mert általánosban mindig volt a biziben 3-4 kettesem, még lehet belőlem valaki.
2018. márc. 5. 08:50
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

A többiekkel ellentétbe én pozitívat írok, jelenleg nincs rossz tanárom.

Bárcsak tudná a tanárom, hogy ő a legjobb tanár és nagyon örülök, hogy őt kaptam tanárnak.

2018. márc. 5. 14:56
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Bárcsak tudná a tanárom, hogy milyen dolgok folynak az osztályban...

(Nem, nem vízre és a kólára gondolok)

2018. márc. 5. 19:37
 8/12 anonim ***** válasza:

Bárcsak tudná a tanárom,hogy példaképem és felnézek rá.

Egyébként szeritnem valamilyen szinten sejti/tudja.

17/L

2018. márc. 5. 20:59
 9/12 anonim ***** válasza:
Bárcsak tudná a tanárom,hogy mennyire de nagyon imádom őt..
2018. márc. 5. 21:30
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Bárcsak tudnák a gyerekek, hogy mennyire szeretem őket, és attól még ez így van, hogy nem mindig van lehetőség kimutatni. És bárcsak tudnátok, hogy sokszor ti nem engeditek, hogy kimutassam, pedig szeretném. És azt is, hogy bennünk nincs rosszindulat, minket is kényszerítő körülmények irányítanak, és ha sokszor olyan döntéseket hozunk, amiről azt hiszitek, hogy gonoszságból tettük, valójában abból a célból hozzuk, hogy nektek jó legyen. És ez vagy sikerül, vagy nem. Mi is emberek vagyunk, és van, hogy tévedünk, csak ti ezt nem látjátok, ezért, ami rosszul sül el, ráfogjátok, hogy gonoszságból tettük. Pedig nem. :)
2018. márc. 8. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!