Mit tehetnék? Nektek is volt már ilyen?
Figyelt kérdés
Az oszitársaim folyton szekálnak és bármit teszek,én jövök ki rosszul!Ha segítek nekik valamiben akkor addig kedvesek aztán kezdődik előről.Ha mondjuk vkivel beszélgetek és hangosabban nevetek vagy szólalok meg egyből kussolj meg ilyenek és ezen úgy elkezdenek röhögni mint az 5 évesek.Ha rossz választ mondok akkor egyből sötét vagyok.És ez még csak pár példa volt.Ti mit csináltatok ha nektek is volt ilyen?2018. febr. 25. 12:32
1/2 anonim válasza:
én szartam az egészre. általánosban és középsuliban is egy szar, széthúzó osztályközösségben voltam, 3-4 fős klikkekre voltak elkülönülve, mindenki beszólogatott a másiknak...nem tudsz mit csinálni. keresel a suliban más társaságot, azokkal elvagy, órákon meg eltűröd a sok balf_szt.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm ez a legjobb amit tehetek.
2018. febr. 26. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!