Húgom már sokadjára mondja nekünk, hogy folyton piszkálják az iskolában. Ezúttal túl messzire mentek! Hétfőn jó ötlet lenne bemenni, vagy inkább ne?
Figyelt kérdés
Húgom jelenleg 11 éves, és az osztályában vannak "páran" akik azt hiszik hogy ők a nagy valakik. Kiközösítik, kibeszélik a háta mögött, tehát mint az lenni szokott, de most túl messzire mentek. Húgom tiltotta őket és törölte a beszélgetéseket, így még pontosan nem tudom mi történt, de itt bőg már vagy 1 órája. Lenne értelme be mennem vele hétfőn, és "elbeszélgetni" a kis osztállyal, vagy sem?
17F
2018. febr. 17. 21:11
11/12 anonim válasza:
Na? Mi a helyzet, piszkálják még?
12/12 A kérdező kommentje:
Be mentem rendet tenni, szülők is bent voltak, pár tanárral együtt, ott kicsit ordubálva, de megoldottam a dolgot + az egyik apuka még nekem akart volna jönni, de rá vágtam az egyik padra és fél jelentettük.
2018. febr. 21. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!