Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mi bajuk van velem?

Mi bajuk van velem?

Figyelt kérdés
Van 3 lány (én fiú vagyok),akik mindig kinevetnek,meg hallom is,hogy rólam beszélnek.Megyek a folyosón,ők ott ülnek valahol és engem néznek.És azt várják,hogy rájuk nézzek.Ha odanézek,elkezdenek röhögni.Meg már mutogatnak is,hogy “nézd,ott jön” meg többször volt màr,hogy jöttek velem szembe,amikor elmentem mellettük,mondta az egyik,a másiknak hogy “nézz el jobbra”.

2018. febr. 16. 18:09
 1/8 TR75 ***** válasza:
Valamelyiküknek tetszel.
2018. febr. 16. 18:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Legközelebb halál nyugodtan menj oda hozzájuk. Erre nem számítanak, tehát kizökkennek majd a szerepükből. Állj meg előttük, várj ki egy kis hatásszünetet, majd nyugodt hangon, a szemükbe nézve kérdezd meg: Miért érdekellek titeket ennyire?
2018. febr. 16. 18:32
 3/8 anonim ***** válasza:
A LEGFONTOSABB: valóban kérdezz rá, de nehogy akkor, amikor együtt vannak! Külön-külön "kapd el" őket, biztosítsd róla, hogy te kedveled őt, ezért nem érted a dolgot. Zavarba jön és talán elmondja az igazat.
2018. febr. 16. 18:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez melyik iskola? Van egy barátnőm és olyan mintha ő egy "tag" lenne a 3 lany közül.
2018. febr. 16. 18:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Valamelyik lany szerelmes beled:)
2018. febr. 16. 18:49
 6/8 anonim válasza:
Nem lehet hogy még régen vagy akár mostanában valamelyik lányt esetleg egy fél mondatban is szidtad, és ez a fülébe jutott? Esetleg valamelyik lány nem tetszik és nem "zaklatod"? Vagy csináltál az utóbbi időben valami kínos dolgot? Ha nem akkor minden bizonnyal csak így akarják felhívni magukra a figyelmet mert te tettszel nekik.
2018. febr. 17. 21:08
 7/8 A kérdező kommentje:

Nem volt semmi ilyen

2018. febr. 18. 16:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Így van tetszel valamelyiknek :D
2018. febr. 20. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!