Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyan szólítsam le? Hogyan...

Hogyan szólítsam le? Hogyan barátkozzak?

Figyelt kérdés
Jött egy új srác a suliba, egy évfolyammal elõttem jár, láttam a folyosón párszor, és nagyon elveszettnek tûnt. Elég félénk vagyok, nem tudom, hogyan szólíthatnám le, ha ez sikerūlne is, mirõl beszélgethetnénk? Esetleg hogyha nem jõvūnk ki, mégis mit tegyek? Csak úgy hagyjam ott? :D Vagy ha megakad a beszélgetés? Áhh abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán odamenjek-e. Nem barátkozok tûl könnyen. Ti voltatok már ilyen helyzetben? Mit tettetek?

2018. febr. 2. 18:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Én nem, de egy barátnőm nagyon könnyen barátkkzik. Csak egyszerűen odamegy hozzá, ,,Szia barna pulcsis srác! ... vagyok." És már megy is a beszélgetés. Szerintem nagyon jó, ha valaki ilyen könnyen meg mer szólítani embereket
2018. febr. 2. 18:16
 2/2 anonim ***** válasza:

Határozottan s barátságosan s a többi megy magától, mert a dolgok 2 emberen múlnak;)

Szóval, előre s lesz valahogy, de ha állsz, akkor sehogy;)

2018. febr. 2. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!