Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért utál engem a tanárom?

Miért utál engem a tanárom?

Figyelt kérdés
Járok táncra heti két alkalommal. Egészen óvodás korom óta csinálom, nagyon szeretem. De viszont a tánctanárom és a csapattársaim is nagyon utálatosak velem. A csapattársaim lenéznek, nem foglalkoznak velem, mintha én nem is lennék a csapat tagja. Ezt nem tudom miért, pedig nem vagyok velük bunkó meg semmi, próbálok barátkozni velük, de mindenki olyan távolságtartó. A tanárunk minden órán mond valami olyat ami nekem nagyon rosszul esik. Például, hogy engem sosem fog előre állítani a koreográfiában, meg egyszer késtem 15 percet mert suliban voltam és aznap nem nagyon ettem és edzés előtt bementem kaját venni. Engem sosem dicsér meg akkor se ha valamit jól csinálok, és már ha valamit elrontok akkor se mond semmit, mintha én ott se lennék. Eddig mindenért leszidott, de most már semmi. Lassan egy éve bele sem tesz egy koreográfiába sem. Nem szeretném emiatt abbahagyni a táncot, mert szeretem. Szerintetek mit csináljak? Már nagyon nehezen bírom. Gyomorgörccsel megyek edzésre. A hazafele úton meg szinte végig sírok. Önbizalmam pedig emiatt egyátalán nincs. Szerintetek miért ilyenek velem? Mit csináljak másképp?
2018. jan. 27. 12:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne akarj mar martirkodni. Persze, hogy altalaban nem jo dolog elfutni a problema elol, de van amikor nincs ertelme tovabb turni. Minek maradj ott? Az oke, hogy szereted eleve a tancot, de egy ilyen tanarral es csoporttal csak szenvedes. Nincs semmi ertelme.

2018. jan. 28. 13:17
 12/14 A kérdező kommentje:
Én nem akarok mártírkodni, csak azt mondtam, nem szeretnék elmenekülni előle és, hogy biztosan van valami más megoldás is. Nekem ez a helyzet cseppet sem kellemes, hogy a végletelig tűrjek. Esetleg talán ha beszélnék vele erről? Ha megmondanám neki mi a bajom? Vagy megkérdezném tőle?
2018. jan. 28. 18:28
 13/14 anonim válasza:
100%
Beszélj a tanárral, kérdezd, meg mi a baj...
2018. febr. 17. 15:57
 14/14 anonim ***** válasza:
70%
Menj át mashova sztm nincs más megoldás :(
2018. jún. 4. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!