Holnap új sulit kezdek! Mire kell odafigyelnem?
#1 Nem vagyok olyan verekedős, de ha beszólogatnak szeretek vissza szólogatni :D
#2 Arra alapból odafigyelek :D
Jöhetnek még a kommentek!
#5 te vagy a síra :D
#6 Nem fogok falkavezért játszani első perctől kezdve, de megjátszani sem játszhatom meg magam örökre. Bevallom, szeretek “főnökösködni”. Eleinte nem fogok, és majd később lassacskán kialakul.
#7 Akkor úgy kezdem, hogy laza leszek, hogy keressék a társaságom :) Nem vagyok beképzelt, inkább túlságosan félénk eleinte... Aztán kicsit beképzelt vagyok, de azon próbálok változtatni. :)
Síra xd
Még mi mondjuk meg, hogy te mit csinálj? Ilyen emberekből lesznek a papucsok! Az emberek már egy idelye csak visszafelé fejlődnek!
Csíra* Elgépeltem. Most már abba lehet hagyni a sértegetést, eddig próbáltam nem odafigyelni, aki nem tud normális kommentet írni, annak megy a piros kéz.
Utólsó válaszoló, senki sem mondja, hogy mondjátok meg mit csináljak, csupán egy két tanácsot szerettem volna kérni tőletek mint kívűlállok. De ahogy látom, túl sok lett itt a kötekedő ember, aki a legkisebb hibákat másokban észreveszi, de magában az óriásiakat nem.
Szóval aki nem tud pár tanácsot írni, hanem a semmiért csak leszólni, az inkább tartsa meg magának a véleményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!