Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért után a tanár? Mit...

Miért után a tanár? Mit tegyek hogy ez megváltozzon?

Figyelt kérdés

Nagyon halk szavú diák vagyok hetedik osztály kezdetétől. Úgy érzem nem vagyok önmagam, nem lelem már semmiben örömöm bár néha egy-

Két hónapra fellobban a régi személyiségem. Az egyik tanár idén ezt észrevette (10. osztály, tavaly ezt jobban tudtam leplezni, de évről évre egyre durvább lesz, egyre több az öngyilkos gondolat, terv, már félek a boldog időszakoktól hiszen lehet utána hülyeséget csinálok. De ez lényegtelen)

Ez a tanár próbált eleinte segíteni (vagy megszabadulni tőlem, hiszen 4x mondta, jobb lenne könyebb iskolában, a

4,4-es átlagom ellenére), de nagyon távolságtartó vagyok, igyekeztem kivágni magam a szituációból. Mivel “nem fogadtam el a segítségel” abbahagyta szerencsére (?). Azért szerencsére mert tudom hogy szegény úgy sem tud mit kezdeni egy ilyen szánalmas emberrel mint én, az önzetlenségét sok más diáktársam jobban megérdemli.

Viszont most kicsit átlibbent az egész a másik oldalra, hozzám se szól nagyon, max. köszönés. Nem gondoltam, hogy majd ezt mondom de most nagyon üresnek érzem magam, hiányzik a “jól vagy?” Kérdés, vagy nem tudom mi ez. Úgy érzem gyűlölet van benne felém. Hogyan legyen olyan amilyennek elvár?

2018. jan. 12. 16:51
 1/5 A kérdező kommentje:
*utál
2018. jan. 12. 16:51
 2/5 anonim válasza:

Először is ne 1 tanár véleménye határozza meg a hangulatod és a saját magaddal szembeni gondolkodásod mi van a többi emberrel?

És Ha így nem vagy jó neki akkor barmit is teszel ugyse leszel jó

2018. jan. 12. 17:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Elzárkóztál a segítő szándéktól, levette rólad a kezét. A tanárok se érnek rá egész nap egyetlen problémás diák lelkivilágával foglalkozni.
2018. jan. 13. 09:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Mi történt a 7.ben vagy előtt? Mi volt a változás előtt?

Ez a kulcs.

2018. febr. 26. 05:59
 5/5 A kérdező kommentje:

Gondolod?

Hát igazából sokan elmentek az általánosból, az erdetei osztályból hetedikre kb négyen maradtunk... és nagyon szerettem a régi embereket, de volt okuk elmenni. Azok akik sórba jöttek balhésak voltak, erős klikkeket alkottak, mindenkit (egymást is) igyekeztek megalázni, kicsit mindenki “uralkodni” akart az iskolában -még a tanárokat is lenézték, volt egy eset hogy valaki tarkónvágott egy tanárt, de simán visszakiabált bárki-. Én pedig nem illeszkedek be olyan könnyen, bár addig olyan nehezen se megy, sajnos megiedtem az egyedülléttől és megpróbáltam beilleszkedni.

2018. febr. 26. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!