Könyv, fülhallgató elvétele jogos?
Figyelt kérdés
Még a téli szünet előtt 1 héttel a magyartanárom elvette a fülhallgatómat. Csak azért, mert kint volt a padomon, mert az első óra volt az övé, és mikor megérkeztem, elfelejtettem elrakni. A másik a könyv, amit valóban olvastam az óráján, de elvileg az óra végén vissza kellett volna adja, nem? Ez is 2 héttel a szünet előtt történt, azóta nála van. Ez jogos?2018. jan. 2. 23:56
1/3 anonim válasza:
Én meg szenteste elraboltam volna a tanárt és rituálisan megkínoztam volna. Jézusom...
Óra végén odamentél volna a tanárhoz, hogy bocsánat, mikor adja vissza a könyvemet/fülhallgatómat? Valószínűleg akkor megkaptad volna egy félmondattal kísérve, hogy legközelebb ne órán olvass.
3/3 anonim válasza:
Kerd vissza. Az ember nem a jogai alapjan cselekszik. Az is lehet elfelejtette. En sem egy x-edik pisisen agyalnek naphosszat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!