Mit lehet kezdeni a kanos fiú osztálytársaimmal? 16/l
Szakközépbe járok, az osztályban egyedül vagyok lány 16 fiú között.
A fiúk is 16-17 évesek, és egyszerűen mindig körülöttem vannak. Első hónapokban még élveztem is, mivel általánosban nem voltam valami közkedvelt, és itt most ha úgy vesszük egyszerre 16 fiú akar a kedvemre tenni.
De hihetetlenül kanosak, szünetekben meg óra alatt, sms-ben vagy messengeren is megállás nélkül mennek a szexuális célzások, hogy mit csinálnának velem az ágyban, milyen pózban meg ilyenek. Persze bulizni is ha megyek akkor velük, mert rajtuk kívül nincsenek nagyon barátaim. Ott is hihetetlenül nyomulnak rám, tök részegek voltak, le akartak itatni engem is.
Nem mondom hogy nem élvezem azt, hogy végre vannak olyan barátaim, akik elhívnak valahová, vagy ha valami bajom van akkor megkérdezik mi az, ki bántott (ahogy ők mondják: kit kell elásnunk?), de néha picit már sok a szexuális utalásokból. Szerintetek hogy lehetne őket egy picit leállítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!