Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit lehet kezdeni a kanos fiú...

Mit lehet kezdeni a kanos fiú osztálytársaimmal? 16/l

Figyelt kérdés

Szakközépbe járok, az osztályban egyedül vagyok lány 16 fiú között.

A fiúk is 16-17 évesek, és egyszerűen mindig körülöttem vannak. Első hónapokban még élveztem is, mivel általánosban nem voltam valami közkedvelt, és itt most ha úgy vesszük egyszerre 16 fiú akar a kedvemre tenni.

De hihetetlenül kanosak, szünetekben meg óra alatt, sms-ben vagy messengeren is megállás nélkül mennek a szexuális célzások, hogy mit csinálnának velem az ágyban, milyen pózban meg ilyenek. Persze bulizni is ha megyek akkor velük, mert rajtuk kívül nincsenek nagyon barátaim. Ott is hihetetlenül nyomulnak rám, tök részegek voltak, le akartak itatni engem is.

Nem mondom hogy nem élvezem azt, hogy végre vannak olyan barátaim, akik elhívnak valahová, vagy ha valami bajom van akkor megkérdezik mi az, ki bántott (ahogy ők mondják: kit kell elásnunk?), de néha picit már sok a szexuális utalásokból. Szerintetek hogy lehetne őket egy picit leállítani?

2017. dec. 23. 08:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
56%
Én örülnék nagyon ha a helyedben lennék. 18/L
2017. dec. 26. 22:44
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen is vannak ilyen osztályok, mi ketten voltunk lányok 26 fiúval. Informatika szak (kevés lányt érdekelt) mi is kaptuk a célzásokat, majd egyszer annyira meguntam hogy olyat írtam nekik vissza (persze csak a zaklató 15 fiúnak), hogy "este 7-kor mozi előtt randi". Mindegyik elment a randira csak én nem. Ott szembesültek azzal, hogy milyen hülyék hogy nyomultak rám, és ekkor leálltak. Viszont egyben poénnak is fogták fel hogy átvertem őket :D viszont azzal a résszel nem értek egyet hogy egyedüli lányként elmentél inni egy csapat kanos pasival...
2017. dec. 28. 10:58
 13/13 anonim ***** válasza:
80%
Mond, hogy leszbikus vagy. Az életben többet nem fognak zaklatni XD
2018. febr. 10. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!