Mit lehet kezdeni a fiúkkal, ha tesi után iszonyúan "kan szagúak"? 17/l
7-10:
Miért lenne kamu? 4 éven keresztül az egész osztályom nem tesizett felmentés nélkül, akkor ők felmentéssel miért ne oldhatnák meg? :D Iskolafüggő, nem kell mindenbe hazugságot látni. :D
# 11/11 Időpont ma 20:48
Elárulnád melyik iskola volt az? Mert elég hihetetlen.
De ha igaz is lenne, az akkor sem ugyanaz, mint hogy egy osztályból csak 4 embernek nem kell tesiznie, mert "hideg van".
Úuuu de elvagy szállva magadtól, elvárod hogy ne legyenek büdösek , míg te ülsz a padon és nem csinálsz semmit.
Megnéznélek téged hogy oldod meg a zuhanyzást pláne ,ha nincs melegvíz.
Pont azért szagosak, mert összefújkálják magukat azokkal a rettenetes dezodorokkal, azt hiszik úgy kell, inkább ne csinálnának semmit...
Azt meg kb. el lehet felejteni, hogy majd egy 10 perces szünetben lefürdik egy osztály, különben sem nudizásra lettek kitalálva az iskolák, persze, hogy nincs az megoldva.
3000 fürdőhelyiség kiépítése, és órarendek átszervezése helyett inkább el kéne gondolkodni, vajon mi a p.csától van megizzadva egy 50 kilós csontvázgyerek (mert 10-ből 9 olyan, akarna se tudna izzadni) egy alig fűtött tornateremben (fél országban meg amúgy is az a tornaterem, hogy kinn vannak az iskola körül) attól, hogy futkároznak meg hajladoznak egy kicsit. Eleve nem fér a fejembe az egész.
Hát nem tudom te hol élsz,de szerintem egyik állami iskolában sem zuhanyoznak a diákok.
Annyira nem lesz büdös senki,hogy ne lehessen elviselni.
Ahhoz több nap kell fürdés nélkül,hogy nagyon erősen,zavaró legyen.
Valószínűleg sokan azért nem akarnak zuhanyozni,mert ebben a korban nagyon szégyenlősek még a gyerekek,és nem merik bevallani,de senki nem szeret azonos neműek előtt meztelenkedni.
Arra már ki sem térek,hogy a lányoknak nem kell tesizni,meg a melleiket "mutogatni" egymásnak,bezzeg a fiúktól teljesen elvárod.
Emlékszem én iskolaorvosnál a lányoknak az volt a legnagyobb rémálma,hogy le ne kelljen venni a melltartót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!