Miért lettek kedvesek velem ilyen hírtelen?
Szóval, engem az egész osztály utál már első óta, mert hát én voltam/vagyok a legjobb tanuló az egész iskolában, viszont most van 3 lány, akik egy ideje megváltoztak. Pl. az egyik osztálytársam levert véletlenül egy vázát és ezen a 3 lányon kívül mindenki rám fogta a dolgot, Ők viszont kiálltak mellettem. Vagy mikor piszkált egy idősebb srác, akkor odajöttek és megvédtek engem.
Szerintetek miért lehet ez?
14/L
Köszönöm a válaszokat! :)
Egyébként én is gondolkoztam már azon, hogy megváltoztak és most barátkozni akarnának, ami jól esik/esne, ugyanakkor hát Ők azok a lefekszenek fűvel-fával típusú lányok - legalábbis mindig arról beszélgetnek, hogy milyen volt az estéjük, de lehet, hogy csak menőzni akarnak, nem tudom - és emiatt félek, hogy esetleg azért ilyen kedvesek velem, hogy aztán majd bele akarjanak vinni rossz dolgokba.
azér h megírd a leckéjük😂
(Ne foglalkozz velem retaldált vagyok)
De ha évek múlva arra jössz rá, hogy nem sikerült, akkor tökmindegy, hogy felírtad...
Az a lényeg, hogy igen, ragaszkodj az értékrendedhez, úgy barátkozz velük. Ne hagyd, hogy bármi rosszba belevigyenek. Így lesz esély arra, hogy inkább ők kezdjék átvenni a te értékrendedet. De ne ez legyen a cél, csak egyszerűen barátkozz velük, ha úgy gondolod. De lehet, hogy inkább mások barátságára kéne koncentrálnod, olyanokéra, akiknek hasonlóbb az értékrendjük a tiedhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!