Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Az osztályomból pár lány el...

Az osztályomból pár lány el kezded minden féle ok nélkül, piszkálni, mit tegyek hogy abba hagyják, mert már igy nem szeretek suliba járni? 15/l

Figyelt kérdés
Az a szokása 3 csajnak az osztályból hogy mindig piszkálnak valakit. Már kb egy honapja szüntelenül engem és egy barátnőmet piszkálnak. Állandóan kiabálnak velünk, bármit csinálunk bele kötnek, már tanárok előtt is beszólnak nekünk. És csak nevetnek amikor látják hogy sirok, vagy szarul esik az amit mondanak. Az osztályfőnöknek szóltunk, csak rosszabb azóta. Az órákon pedig mindig oda ülnek ahol mi ültünk előzőleg, mintha ki akarnának turni minket. Soha egy rossz szot sem mondtam rájuk, még joban is voltunk velük év elején, egyszer pedig belém kötött az egyik, fenyegetőzött az egész iskola előtt vissza szoltam neki de észre se vette magát. Szinte minden nap sirok mert nem tudok velük mit csinálni, semmit nem tettem ellenük, de ők olyanokat mondanak hogy megtépnek engem és a barátnőmet. Nagyon kész vagyunk már tőlük és jo lenne egy használhato segitség.

2017. dec. 14. 16:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Egyszerű. Csak meg kell alázni. Nyilván egyikük sem tökéletes...kicsi a melle, nagy a segge, kapa fogai vannak, görbe az orra, eláll a füle stb. Minél több ember előtt égeted be, annál jobb. 1-2 ilyen jó időben elejtett jó beszólás és befogják a pofájukat. Tapasztalat.
2017. dec. 14. 20:45
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem merek nekik beszólni, mert mindig kitalálnak valamit, elkezdenek kiabálni fenyegetőznek. Az egész osztály előtt képesek ezt csinálni velem.
2017. dec. 14. 21:28
 13/17 anonim ***** válasza:
Akkor emeld fel a hangod te is és fenyegetőzz! Ha ilyen nyuszi vagy, akkornérettségiig ezt fogják játszani veled. Felesleges elmenni másik suliba, mert ott is ez lenne. Ha meg képtelen vagy kiállni magadért, akkor viseld el hogy szekálnak és sírj továbbra is a mosdóban!
2017. dec. 14. 22:29
 14/17 anonim ***** válasza:
Mintha magamat hallanám! :D Engem régen még a sárba is belelöktek. Szóltam anyumnak ő felhívta az ofőt az egész osztály előtt erről beszélek. Ne aggódj azóta az egyikből jó barát vált a másikkal meg köszönő viszonyba vagyok.
2017. dec. 16. 08:38
 15/17 anonim ***** válasza:

Jól orrba kell verni az ilyet. :)

Biztosan nem kötnek többet belétek.

2017. dec. 18. 22:11
 16/17 anonim válasza:

legyél kőszvű,ha neked mennek összetörnek

hát nem logikus? :D

2017. dec. 18. 22:22
 17/17 anonim ***** válasza:

Aki a hangadó őt kell elkapni, úgy ,hogy a többiek is lássák.

Meg kell szégyeníteni a többiek előtt ,kezdetnek elég ha szépen a barátnőddel határozottak lesztek odamentem és megmondjátok a magatokét ,ha ez nem megy akkor üvöltsél rá, ha ez sem megy akkor üsd állcsúcson az hatásos lesz.

Jogos van megvédeni magad, ha félsz is bántani fognak, és a legjobb védekezés a támadás ,hidd el.

Akkor meg jobb ,ha már megvéded magad, üvölts rájuk ahogy bírsz, hatásos tud lenni.

2018. jan. 4. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!