Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Milyen származásúak lehetnek?

Milyen származásúak lehetnek?

Figyelt kérdés

Van két osztálytársam, akik ikrek. Szinte biztos vagyok benne, hogy nem teljesen magyarok, de nem tudom, akkor mi lehet..

Tökéletesen tudtak magyarul, és azt tudom, hogy az egyik ükapjuknak magyar neve volt. De viszont sötétebb bőrűek kicsit, mint az "átlag magyar", és a hajuk is tök fekete. A szemük kicsikét vágott, sötét barna, és mindketten nagyon szépek.

Megkérdezni nem akarom őket, valahogy nekem fura lenne, ha ezt megkérdezné valaki...

Milyen vér folyhat az ereikben?

( Jézusom, nem gondoltam bele, hogy ezt milyen hülyén fogalmazom meg :DD )

2017. dec. 4. 19:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A magyar keveredett népség, vannak akiknél jobban előjön a keleties jelleg, például a kunok jó része az általad leírtakhiz hasonlóan néz ki.
2017. dec. 4. 19:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan kérdezd meg az őseiket illetően.
2017. dec. 4. 19:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Pfff, basszus, bármi lehet :D kérdezd meg őket. nem fognak emiatt berágni
2017. dec. 4. 19:51
 4/8 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi!^^
2017. dec. 5. 18:00
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mongolok talán
2017. dec. 5. 21:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez alapján pont annyira tudjuk mi is megtippelni, mint te. :D

Nyugodtan kérdezd meg tőlük szerintem is.

2017. dec. 5. 21:54
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Kun,besenyő vagy másmilyen keleti behatás van a magyar génállományban néhány környéken egészen nagy arányban is. Ha szabad kérdeznem melyik környékről valóak vagytok ?

Kunoknak a Nagykunságban élnek leszármazottaik a legnagyobb arányban,besenyőket sokfele telepítettek a középkorban pl:mifelénk Győr-Moson-Sopron megyébe is jó számmal,de sok más országrészbe is.

Meglehet,hogy tényleg külföldi volt az egyik közelebbi felmenője az ikreknek,de nem kell mindig erre gondolni az ,,egzotikus" külső kapcsán. De biztosra akkor mész persze ha őket kérdezed nem gondolom,hogy sértésnek vennék én legalábbis biztos nem venném annak.

2017. dec. 7. 22:18
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

A nevük nem árulkodik róla? Ha így írod,hogy az egyik ükapjuknak magyar neve volt,akkor gondolom nekik nem magyar van. De ha az ükapjukról tudsz dolgokat,akkor gondolom beszélgetsz velük,akár rá is kérdezhetsz a dologra.

Az,hogy kun/besenyő hatás érvényesül,szerintem nem túl valószínű. Viszont lehetnek cigány származásúak.

2018. jan. 14. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!