Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Legyek vele ilyen bunkó?...

Legyek vele ilyen bunkó? (lány osztálytárs) Van okom rá?

Figyelt kérdés

Kitalált nevek:

Viki (akit utálok)

Anna (volt barátnőm)

Szóval Anna, az új osztálytársam még év elején nagyon kedves volt velem, mindig együtt nevettünk, meg beszélgetünk. Ez még most is így menne, ha nem furakodott volna közénk valaki......

Vikivel kezdett el egy idő után barátkozni, de velem is, és még egy darabig Viki kedves is volt, de ez hamar megváltozott.....

Egy ideje folyton piszkál, és pár napja, amikor ott ültem előtte, mosolyogva közölte velem, hogy:

- Tudtad, hogy én és Anna legjobb barátnők vagyunk?

Én eközben zenét hallgattam, és azt mondtam neki, hogy túl hangos a zene, és nem hallom.

Múlt héten bementem fizika dolgozatot írni, és azóta piszkál, hogy mért csak arra az 1 órára mentem be, és amikor mondom neki, hogy kussolj, akkor....

Viki: Nézd milyen ideges.

Erre Anna elkezd röhögni.

Én: Hát ez tényleg ki##szott vicces volt.

Erre már nem szólt semmit.

Mellesleg mindenki utálja, mert egy nyikorgó hangú r#b@nc.

Úgy gondoltam, hogy fullra feltekerem a zenét, és amikor mond valamit beszólogatok neki tök nyugisan.

Meg ragasztót nyomok a tolltartójába, és küldök neki egy szivecskét annak a nevével, akinek bejön, úgy, hogy beteszem a táskájába.

Meg még pár ötlet, amivel pokollá teszem az életét.

15/l

2017. nov. 24. 17:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Beszéld ez meg"Annával",hogy neked Viki unszimpatikus és piszkál.Ha a barátod,akkor tenni fog valamit.Ne hagyd,hogy közétek álljon "Viki". Nem kell bosszút állni.Elég hacsak " Annával" nem barátkoztok többet vele és mást keres..vagy egyedül marad és szenved.
2017. nov. 24. 18:11
 2/4 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy Anna csak röhög azon ha mond nekem valamit.

Nagyon fh@sz@ "barát, mi?

2017. nov. 24. 19:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem tudjátok kettesben komolyan megbeszélni a dolgot?Vagy szerinted azt is elhülyéskedné?Ha nem tud komoly lenni,akkor szerintem keress új barátokat.
2017. nov. 25. 18:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Viki nem a barátnőm és nagyon komolytalan.
2017. nov. 25. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!