Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ez tényleg akkora gondnak...

Ez tényleg akkora gondnak számít? 16/l

Figyelt kérdés
A barátommal egy osztályba járunk, ma az osztályfőnök pont akkor látott minket hogy barátom ölében ültem és csókolóztunk. Erre ezt undorítónak titulálta és mondta, hogy erről értesíti a szüleinket, meg figyelmeztetőt is fogunk kapni :D
2017. nov. 22. 18:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Gondnak éppenséggel nem....csak illetlenség.
2017. nov. 22. 19:00
 2/9 anonim ***** válasza:
38%

Ezek alapján valami személyes problémája lehet azzal ha valaki szerelmeskedik, úgy tűnik neki nem jutottak ilyen dolgok.

Ez nem gond, ez rohadt jó dolog h van valakid és szeretitek egymást. De ugye a tapasztalt gyökér felnőttek szerint ez is illetlenség egy iskolában, legyen mindenki komoly, mogorva, fegyelmezett mint egy robot.

2017. nov. 22. 19:01
 3/9 anonim ***** válasza:
93%
Igaza van, az iskola nem arra való.
2017. nov. 22. 19:01
 4/9 anonim ***** válasza:
75%
Abban egyetértek hogy ennek nem az iskolában van helye (legközelebb menjetek olyan helyre ahol nem járnak annyian), viszont az osztályfőnök is túl reagálta az egészet. Simán elintézhette volna annyival hogy szól nektek hogy ez illetlenség és lehetőleg ezt ne az iskolában csináljátok.
2017. nov. 22. 20:15
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Undorítónak szerintem is undorító de egy osztályfőnöki azért túlzás lenne érte. :D
2017. nov. 22. 21:13
 6/9 anonim ***** válasza:
Illetlenség, éretlenség, és tapintatlanság mások irányába. Ne csináljátok.
2017. nov. 23. 11:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem sem tartozik rátok kívül másra, tehát nem való suliba, de ez a reakció azért nevetséges. Ha még figyelmeztetőt is ad, lehet ám reklamálni is, legalább is én biztos kicsapnám a balhét egy ilyen miatt...nálunk is vannak ilyenek, akik random odamennek párokhoz, hogy beszóljanak.
2017. nov. 25. 21:05
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Valóban illetlenség és nem iskolába való, de azt azért nem tudom, hogy mit talt benne undorítónak.
2017. nov. 25. 21:10
 9/9 anonim ***** válasza:
talt= talált
2017. nov. 25. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!