S. O. S. Hogyan tudnék megbizonyosodni erről?
A suliban van egy fiú,aki idióta pletykákat terjesztett rólam,és ma a barátnőmnek odaadta a füzetét a fiú,és a barátnőmnek máshol volt órája,és így megkért,hogy én adjam már oda neki a füzetét. Mikor bementünk a teremebe,akkor a padra volt rakva a táskája,és én pedig a táskájára dobtam a füzetet,majd az leesett a földre. Ezután cinikus hangon odaszóltam neki,hogy bocsika,és eljöttem tőle. Ezután lyukas óránk volt,és az aulában ültünk,és azt vettem észre,hogy nagyon nézett engem,majd valamit babrált a telefonjával. A következő pillanatban már csak azt lehetett látni,hogy a hasának döltötte a telefont,és a kamera pontosan felém nézett. Oké,ebből még nem lehet arra következtetni,hogy videózott volna engem,de az már árulkodó volt,hogy az egyik gyerek beállt a kamera előtt,és felháborodottan kitolta a képből. Elkezdtem takarni az arcomat,mintha csak olvastam volna,majd azt láttam,hogy valakivel chat-elt,majd hirtelen néhányszor gyorsan felém tartotta a telefon kameráját.
Hogyan tudnék valami bizonyítékot szerezni,hogy valóban engem fotózott/videózott? Ezt így simán nem mondhatom a szemébe,hisz akkor mindent tagadna!
Kérlek titeket segítsetek engem,nagyon fontos lenne!
Ha csak saját magának készített felvételeket az engedélyed nélkül, már az is felvet jogi aggályokat.
De ha kiderül, hogy valahol közzétette (általában a neten), akkor beperelheted, mert sérti a személyiségi jogaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!