17 éves vagyok. és 3 hete beteg voltam és nem mentem suliba. És nem mentem el igazolásért. Ezért utána következő 3 hétben sem mentem suliba mert féltem bemenni igazolás nélkül. Valaki valamilyen tanácsot tud adni?
Visszamenőlegesen nem fog adni hetekre. Szívás.
Valószínű az igazolatlanjaid miatt lesznek problémák...szüleid meg fogják tudni az biztos.
Bár én nem értem a logikát abban, hogy ha 3 hét igazolatlan hiányzásod van akkor miért csinálsz belőle 6-ot, hátha kirúgnak érte... igazából csak annyit akartam hozzáfűzni hogy eszedbe se jusson hamisítani meg feketén igazolást venni. Nemcsak azzal játszol hogy kirúgnak, hogy nem jár utánad családi pótlék, hogy nem köteles egy másik iskola átvenni mert nem vagy tanköteles, de még egy rendőrségi ügy ezek tetejére rendesen tönkre vágná az életed.
Ennyi, a többit amit magadnak főztél most eheted.
Mivel már 16 elmúltál, így nem annyira vészes a helyzet. Nem fogják megvonni az iskoláztatási támogatást és nem fog a jegyző sem a kormányhivatal vizsgálódni.
Konkrétan...az iskola a TANULÓI JOGVISZONY MEGSZÜNTETÉSÉT fogja javasolni (30 igazolatlan óra felett ami az esetedben biztos meglesz igazolás nélkül.) Ami azt jelenti kirúgnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!