Jogos tesitanár részéről, hogy 5 perc késésért igazolatlan órát ad?
Barátnőmnek fáj a keze, lassan öltözik, de bevártuk. Az összes lány 10 másodperccel előbb ment ki, nekik nem adott semmit, bealltak tornasorba ugye. (Nem költői túlzás, tényleg 10mp) Mi kimentünk 5-en felöltözve, erre visszaküldött, hogy igazolatlan óra, legyünk az öltözőben, gyakorlatilag nem engedett órára. :D
Ha későt ad teljesen megértem, de ez így jogos? Megteheti?
20-as voltam. Még annyit tennék hozzá, én is tanítottam középiskolában és általános iskolában is, tehát tudom, mi a helyzet.
Még a 19-esnek annyit, egy kézfájás miatt senki nem fog az ügyeletre elmenni, csak ha nem javul. És már írtam, hogy talán nem is mondták a tanulóknak év elején azt a szabályt, amit könyörtelenül betartott rajtuk a tanár. De neked ez csak nyekergés, az a te bajod. És azt is figyelmen kívül hagyod, hogy a tanár visszaküldte őket az öltözőbe, és nem is felügyelt rájuk, ez szintén nagy hiba. Bár a 19-estől nem várható, hogy ezeket figyelembe véve érveljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!