Miért az átlagos diákok "kötelessége" beintegrálni a beilleszkedésre képtelen személyeket?
A kiközösítést sosem értettem. Biztosan azért sem, mert nálam zsigerből jött az "elesettek" megsegítése. Sosem voltam képes valakit agyon cikizni, inkább próbáltam én lenni a kapocs a két véglet között. Talán ennek is köszönhető, hogy sosem lettek igazán jó barátaim, nem tudtam elköteleződni egyik "csapat" mellett sem.
Egy pillanatig sem bánom, mert az én lelkiismeretem tiszta. Akármilyen hibával is rendelkezik egy ember, senki, de SENKI nem érdemli azt, hogy ezért egy közösség kirekessze!!! A tanárotok nem a legmegfelelőbben kezeli a helyzetet, de ti sem. Kívánom, hogy egyszer kerülj hasonló helyzetbe, amikor megtapasztalod milyen kitaszítottnak lenni és még ennek ellenére is próbálnak belédrúgni.
Nem kell imádni egymást, sulin kívül együtt lógni és együtt bulizni hétvégente, de a normális hangnemet mindenki megérdemli és azt, hogy emberszámba vegyék. Próbálkozik szegény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!