Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek? Az osztályom utál!

Mit tegyek? Az osztályom utál!

Figyelt kérdés

Most kezdődött el a 9. osztály és mindenkivel nagyon kedves próbáltam lenni. Segítettem nekik, házit adtam és azt gondoltam, hogy egy jó osztályközösség leszünk. Van egy lány az osztályban aki nagyszájú:mindenkit leolt és a tanároknak is visszaszól. Engem már kikészít mivel olyan dolgokba is beleszól amibe nem kéne. Az ofő elültette a mostani helyéről de reménytelen mivel úgyis visszaül a régi helyére. Most mikor szóltam az ofőnek ő azt mondta megpróbál segíteni és megbeszéljük a dolgokat de oda fajult a dolog, hogy az a csaj mindenkivel megutáltatott engem. Minden szünetben magányosnak érzem magam és sírni van kedvem... félek is tőle mivel azzal is fenyeget, hogy megver. Nagyon rosszul érzem magam de nem akarok abból az iskolából elmenni. Mit tehetnék?:(

15/ L

2017. nov. 10. 14:12
 1/7 anonim válasza:

Suli váltás esetleg? Vagy osztály?

Szüleidnek mond el a gondod, mert ez nem jó hosszútávon.

2017. nov. 10. 14:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Önvédelmi sport!
2017. nov. 10. 15:00
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha évégére nem változik a dolog szerintem válts iskolát az ilyen emberek nem szoktak megváltozni és akik hallgatni rájuk sajnos még

nagyobb idióták mint ő..Esetleg még próbálkozhatsz év végéig mert azelőtt úgy sem fognak nagyon más iskolába átvenni,de ha addig nem jön össze ezután se fog.Ne roncs el 3.évet..Nekem is ez volt a helyzet csak én fiú vagyok és azóta is bánom hogy akkor nem volt elég merszem a váltázhoz..20F

2017. nov. 10. 17:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy egy kisvárosban élek és nagyon jó iskolába jutottam be...nem szeretnék máshova menni amelyik rosszabb... valahogyan másképp szeretném megoldani de ez így nagyon rossz...nem szeretnék hétfőn így bemenni az iskolába. Nagyon félek és rossz ez így...nincs kivel beszélnem sem.
2017. nov. 10. 19:56
 5/7 anonim válasza:
Nálunk is hasonló a helyzet, nem én vagyok a lány akivel ezt csinálják, nem is utálom, csak szerintem összesen 10 mondatot nem beszéltem vele, meg elégé magamnak való is vagyok. Én ha megtehetném egyedül ülnék. Próbálj azokhoz odamenni beszélgetni akikről úgy látod nem cseszegetnének, én általában csak órán szoktam beszélni, nem vagyok egy társasági ember, fordítsd a magad szórakozására, hogy egyedül vagy olvasd át a tananyagot, olvass könyveket játsz a telefonodon vagy hallgass zenét ha végképp nincs senki aki beszélgetne veled. Én is beszélgetnék a kiközösített lánnyal de nem nagyon szokott oda jönni hozzám, de ha oda jönne akkor beszélgetnék vele, melesleg én is 9. Osztályos vagyok, de ezeket amúgy csak a végső megoldásként használd inkább próbálj oda menni a csendesebb emberekhez hátha jobb fejek, mint a nagyszájúak, menők, kitartást :)
2017. nov. 12. 12:59
 6/7 anonim ***** válasza:
A legsúlyosabb osztály- elvet elkövetted, árulkodtál, így ne is csodálkozz, hogy ellened vannak. Nálunk volt egy emberke, aki felgyújtotta a tanóra alatt a lány mosdót. Mikor kérdezték ki volt az, akkor mind a 32-en magunkra vállaltuk a tettet. Érted a lényeget? Egy osztály jóban- rosszban összetartó közösség. Ez egy alap suli szabály évezredek óta, hogy senkit se árulj be, főleg ne a legnagyobb szájút, mert egy életre megbánod!
2017. nov. 14. 18:05
 7/7 anonim ***** válasza:
2017. nov. 21. 03:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!