Megkaptam éltetem első egyesét. Nagyon rosszul érzem magam miatta. Mit csináljak?
Most kezdtem a 9.osztályt és kaptam egy egyest.Nem tudom,hogy hogy sikerült.Tanultam rá,mégis rossz lett.49% lett és egyest kaptam rá.Nagyon rosszul érzem magam miatta.Majdnem elsírtam magam meg azóta is fáj a gyomrom az idegtől.Nagyon félek szüleim reakciójától.Biztos,hogy nagyon mérgesek lesznek miatta,bár nem is csodálom,mert megérdemlem.
Következő órán igyekszem javítani,meg még biztos,hogy lesznek dolgozatok is,de félévig nem hiszem,hogy kijavítom,ráadásul első jegyem :S
Általánosban nem volt ennyire nehéz az iskola és máshogy osztályoztak.Még hülyébbnek érzem magam,mint eddig.
Mit csináljak,hogy megnyugodjak ?Próbálom magam azzal nyugtatni,hogy nem a világ vége és hogy nem is érdekel a tantárgy,de nem nagyon használ.Enni sem akarok miatta,mert úgy érzem,hogy nem érdemlem meg.
Szüleimmel meg nem tudom rendesen megbeszélni a dolgot,mert ordítozni fognak.Már egy hármasért is ordítoztak velem.
15L
Szard le.
Egyetlen egy darab 1-es sok darab 4es 5ös mellett elfér
Eb eleje van ki lehet javítani
Sajnálom hogy ilyen szüleid vannak,hogy rettegned kell egy rossz jegy miatt.
Az általános után sokan rontanak mert teljesen mások az elvárások. Nem a világvége az 1 db egyes. 2 választásod van:
Vagy beszélsz a tanárral hogy javitani akarsz.es ha az jol sikerült akkor azzal együtt mondod el.vagy: elmondod a szüleidnek hogy sajnálos a dolgot de téged ia meglepett hogy ebben a suliban sokkal többer kell tanulni egy ötösért,es azon vahy hogy többet ilyen nefoeduljon elő.
Deukkolol hogy jol fogadják!
Ismerős helyzet, velem is mindig ordítottak a szüleim amikor nem tanultam és egyest kaptam középiskolában. Volt amikor még meg is csapkodtak az ellenőrzővel. Tudtam, hogy én voltam a hibás, nem tanultam rá eleget, következőre kijavítottam.
De tényleg nem dől össze a világ ettől, mert az életben lesznek még ennél rosszabb helyzeteid is. Például amikor majd munkahelyen a főnök egy olyan dologért ordítja le a fejed amiről nem is te tehetsz, de muszáj vagy lenyelni. Na igen, nem könnyű az élet, és neked még csak most fog elkezdődni igazán.
Köszönöm a válaszokat !
Már bent van az elektronikus naplóban,szóval apa már biztosan látta.Ő persze elmondja anyának és mikor hazaérnek,akkor lesz ordibálás.Mindig arra fogják,hogy én gépezek meg játszok,pedig nem igaz.Nem hisznek nekem.Látják,hogy nem játszom max.hétvégén,de még akkor is csak 1 órát,mégis ezzel jönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!