Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek gáz, ha nem fogok...

Szerintetek gáz, ha nem fogok táncolni a gólyabálon? 15/l

Figyelt kérdés
Utálok, meg nem is tudok, és amúgy is... Már az nagy szó, hogy szoknyát fölveszek. De a fiúknak táncverseny lesz, az nyer, aki a legtöbb lánnyal táncol egy este alatt. Szerintetek gáz, ha kihúzom magam belőle? Sosem szerettem ezeket a bulikat
2017. okt. 23. 20:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha gáz, ha nem gáz, ha tehetném akkor én is kihúznám magam alóla!

15/L

2017. okt. 23. 20:49
 2/6 A kérdező kommentje:
Sorstárs :)
2017. okt. 23. 20:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Anno el sem akartam menni. De aztán rávettek. Ott voltam, álldogáltam, de teljes erőmmel ellenálltam a táncolásnak. Nem érdekel(t) ki mit gondol(t).
2017. okt. 24. 13:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok.

Sőt, idén a szalagavatós táncokból is kihúzom magam. Én tudok táncolni valamennyire, mégis kihagyom, de az cikibb, ha valaki táncol, de semmi ritmusérzéke nincs. Most is viták vannak ebből nálunk.

2017. okt. 24. 13:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem ciki, ha valaki nem tud táncolni 15 évesen. Viszont jó megtanulni, mert nagyon nagy örömforrás.:) Ha a srác, akivel táncokat nem egy bunkó, akkor nem fogja érdekelni, hogy nem tudsz táncolni, hanem segíteni fog. :)
2017. okt. 24. 18:17
 6/6 anonim ***** válasza:
*táncolsz
2017. okt. 24. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!