Mi volt a legnagyobb baromság amit egy dolgozatba leírtatok?
Nekem:
,,A levágott fejű király fiát megkoronázták"
Mit tanultál mára? kérdésre felelve töri dogában:,,Semmit"
angol dogában:,,wan"(egy helyett)
egy fogalmazásomban még 3.-ban azt írtam:,,egy béka leszarta és le is pisilte a kezemet"(ami igaz is volt, de az osztály előtt is fel kellett olvasnom a fogalmazást, és a tanár reakciója nem volt túl derűs:D)
+ elég szókimondó vagyok(fentiek alapján látszik XD), így voltak olyan dogák, amik kissé gettósabb hangvételűre sikeredtek a kelleténél, de idézni belőlük sajnos most nem tudok.:S
15/L
•Egyszer egy biosz dolgozat sarkára egy gyerekdalt, mert nem jutott más eszembe.
•Dolgozatban: Mit tudsz Boccaccioról? Válaszom: Azt hiszem van egy ilyen süti, talán kávés (Megkaptam rá a max. pontot :D )
•Tavaly, amíg volt kémiám a témazárókra rendszeresen verseket írtam, ha nem tudtam már mit írni a papírra.
Matek doga, 10. osztály: 37-3=4, mikor beadtam a dogát, akkor esett le.
Töri dolgozat, 7. osztály, padtársam rólam lesett, de rosszul olvasta el, amit írtam, a legszebb, hogy a melletünk lévő padsorba is "átsúgta", így lett az, hogy több ember szerint is meszes hordókkal harcoltak a háborúban :D
Egyik osztálytársam:
,,Nagy Sándor vakmerő, és bátor volt, tele önbizalommal, ezért hódításai során többször is meghalt."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!