Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ez normális? Mással is volt...

Ez normális? Mással is volt már ilyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az ofőm csak szerintem viselkedik furán?

Szóval a családomban mostanában nincs minden rendben ami kicsit látszik is rajtam a suliban. Az ofőm ezt látta rajtam és kihívott négyszemközt beszélgetni mondtam hogy nem szeretném elmondani, de nem hagyott békén aztán kicsit durvábban azt mondtam hogy nem rá tartozik, de ezután sem hagyott békén végül kb fél évvel utána elmondtam neki hogy mi a helyzet. Facebookon azt írta nekem hogy kedvel meg hogy aggódik értem. Ez még annyira nem is gáz, DE ha valamit csinálok pl kések a belépőkártyájával seggen csap amit már nem igazán nézek el neki :/ Ez normális? Másokkal nem igazán szokta csinálni.

2017. okt. 2. 19:53
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja meg néha ölelgetni is szokott.
2017. okt. 2. 19:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
NEM normális, hogy seggen csap. Szerintem az sem normális, hogy facebookon írogat, bár a franc tudja manapság mi a szokás... szólj neki, ha zavar valami. Nem kell eltűrnöd semmit csak azért, mert ő a felnőtt. Vannak határok.
2017. okt. 2. 20:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha lány vagy,ő meg férfi,vagy te fiú ő meg nő,akkor azonnal jelezd a szüleidnek,hogy tudjanak erről illetve ha komolyodik a helyzet jelezd az igazgatónak és készülj fel arra,hogy nem ezek lesznek a legszebb napjaid.
2017. okt. 2. 20:03
 4/7 anonim ***** válasza:
74%

(Léteznek ám meleg tanárok is, szóval manapság még az is lehetséges, hogyha azonos nemű a kérdezővel a tanárja. )

Hát én ennyiért max a szüleimnek szólnék, megkérdezném, hogy ők mit gondolnak róla, de nem mennék rögtön az igazgatóhoz, vagy ilyenek.

Korban közel áll hozzátok legalább? Bár tudom, hogy ez nem segít sokat a helyzeteden.

2017. okt. 2. 20:08
 5/7 A kérdező kommentje:
Én 13/l ő meg 35/lány/nő
2017. okt. 2. 20:33
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
2017. okt. 2. 20:34
 7/7 anonim ***** válasza:

Én ezt a helyedben nem gondolnám túl.

Persze ha ez még így folytatódik, vagy más is történik, ami téged zavar, akkor szólj a szüleidnek mindenképpen.

2017. okt. 2. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!