Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Divatos/menő lányok. Vélemény?

Divatos/menő lányok. Vélemény?

Figyelt kérdés

1. Félévkor új osztálytársatok lesz, aki kb így néz ki: [link]

2. Nagyon vidám természetű, barátkozós típus, ezért odamegy hozzátok beszélgetni, szeretne megismerni titeket, mintha semmiben nem különbözne.

3. Mit tesztek?

a. Megijedtek a külsejétől, ráakasztjátok a "depressziós" jelzőt, majd igyekeztek elkerülni minél messzebbre, mert hát milyen ciki egy ilyennel lógni

b. Adtok neki egy esélyt, megpróbáljátok befogadni magatok közé, és nem törődtök azzal, hogy ilyen a stílusa, merthát ő is szeret plázázni, bulizni, pasikról beszélni stb.

A kérdés pusztán kíváncsiság. Nos?:)

2017. szept. 30. 21:31
 1/7 anonim válasza:
55%

Na varj

A menoseg miota kezdodik azzal hogy plaza es pasikrol beszelgetes?? A menoseg.es a r.bancsag nem ugyanaz konyorgom

2017. szept. 30. 21:44
 2/7 anonim ***** válasza:
2%
Egy magára valamit is adó közösség kiveti magából az ilyen egyedeket.
2017. szept. 30. 21:45
 3/7 anonim ***** válasza:
66%
Az utolsó egy nyomorék. Miért ne lehetne rendesen beszélni, lógni vele? Csak mert hordja a Kambodzsában készült ottani munkások megélhetéséhez se elegendő fizetést adó márkák ruháit, mint az utcán lévő emberek 95%-a nem vinnyog valami Britney Spears számra sőt még életvidám is? Nekem szimpatikus.
2017. szept. 30. 21:48
 4/7 anonim ***** válasza:
10%

Lehet rendes ember, de a stilusa sok mindent elárul róla. Szerintem ez egy lélekgyilkos ember, nem szimplán k/**ás ahogy sokan látják.

Az ilyenek általában közvetlenek, aranyosak de csak addig a pontig amig igazán közel nem kerülsz hozzájuk, vagy meg nem dugod őket. Én személy szerint biztos, hogy inkább kerülném, mert csúszik az ékszij de mindenkinek szabad akarata van.

2017. szept. 30. 22:10
 5/7 anonim ***** válasza:
86%
Attól hogy a külseje ilyen még lehet aranyos csajszi, sőt, legalább nem plázacica.
2017. szept. 30. 23:35
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
amilyen az adjonisten olyan a fogadj...
2017. okt. 1. 01:10
 7/7 anonim ***** válasza:
47%

Énnekem semmi bajom nem lenne egy ilyen lánnyal, mindegyik barátnőm kicsit máshogy öltözik (van köztük kissé "extrém" is.) Igaz, én nem vagyok divatos/menő lány.

De nálunk ők már nagyon nyitottak, minden új osztálytársunkat befogadták maguk közé. Szerintem a leendő osztálytársaid befogadókészségétől függ a dolog, de csak bátran :)

2017. okt. 1. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!