Jogosan esik rosszul, hogy a hallgatóim nem jelölnek ismerősnek a FB-on?
Mivel azt akarod, hogy köszönetet mondjanak neked, "érdeklődjenek" irántad, és nem teszik, ezért rosszul esik. Felejtsd el ezeket a vágyaid.
Ne helyezz elvárásokat, képzelgéseket, amit ha a másik ember nem tesz meg akkor te rosszul érzed magad tőle. Ezzel csak konfliktust generálsz.
Lehet némelyik diákod egyáltalán nem érdekli az egész, vagy nem is tudják hogy neked ilyen "közelségre" van szükséged (túloztam.)
Tehát úgy képzeld el, hogy én bemegyek egy boltba, nem köszönök a boltosnak mert a boltokban eddig sose köszöntem és én ezt szoktam meg, a boltos viszont elvárja hogy köszönjek és rohadt dühös lesz az miatt amiért nem tettem. De én nem tudok róla, ő pedig elvárt tőlem valamit, ami miatt dühös lett mert nem kapta meg azt amit elképzelt.
Ne aggódj miattuk. Nem erre figyelnek, nem tartják szükségesnek ezt, és még sorolhatnám.
A kérdésed kb. ilyen:
"Jogosan esik rosszul, hogy a macskám nem nyalogat meg amikor hazaérek?"
Persze, persze. Jelentsd fel őket, hisz a jog melletted áll!
Ne csodálkozz nem akarnak téged mint ismerősüket, mikor egyértelműen nem vagytok egy szinten. Én is csak elviselnélek. De ez?? És szerinted rendszer, ami ilyen dedós, üresfejűeket enged tanítani, nem teljesen elcseszett... hát látszik..., nem gondolkodsz.
Kezd el! S talán meg fogod nyilvánítani személyiséged, nem e szemetet, amit most annak hiszel. Hanem valós önmagadat, egyéniséggel, nem tele ekkora fatális mentális betegségekkel, és némi intelektualitással.
S noha gonoszul hangzottam, csak te torzult elméd látja annak, de hidd el, vagy ne, te agymosott dolgod, én csak jót akarok s végtelen sikert, tudatos tanulásod elkezdéséhez.
Babazsúúúúúúr.
Leszrnak. Nem vagy életük része!!! Neked meg nincs is életed. Ne félj nagyjuknak sincs, csak neked ez közelebb van rendes élethez, mint nekik.
Ahogy előttem lévő szólott.
Ugyanazt mondtuk.
Először azt hittem hogy gyerekekről van szó. De így hogy felnőttek, még inkább gáz a gondolkodásod, leginkább dedós.
Egyrészt felnőtt emberekről van szó, nem is ül mindenki egész nap Facebookon. Másrészt elég régi dolog már a Facebook, lecsengett ez a mindenki legyen az ismerősöm téma. De én például alapból nem jelölgetem be a hozzám nem közelálló embereket, tanárokat, távolabbi ismerősöket. Munkatársak közül sincs mindegyik bejelölve csak mert alapon.
Ráadásul a felnőttoktatás már nem a nevelésről szól mint a fiataloknál. Leginkább csak üzlet, fizetnek azért hogy átadj nekik egy bizonyos tudást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!