Miért nem beszél az osztálytársam?
Van akinek az egyszerű dolgokról a legnehezebb beszélnie.
Ha ő tėnyleg hirtelen változott így ės nem az osztálybeli dolgok miatt, akkor más OKOZATA VAN.
Sokáig illett rám is hasonló jellemzés.
Közületek ketten kísérje haza valaki, de csak ha hagyja.
Valószínűleg otthon nem jó a helyzet, valamelyik szülője terrorban tartja, vagy mind2. Nem lehet könnyű neki. Ha érdekel a sorsa, akkor próbálj vele kedves lenni, de csak fokozatosan szólj hozzá.
Nekem is volt 1 évig egy ilyen osztálytársam, már 19 évesek voltunk, megmondom őszintén, nekem nem volt türelmem hozzá. Gratulálok neked, hogy érdekel és szíveden viseled a sorsát.
Nem minden esetbe azok a gondok, amit felsoroltak.
Vannak olyanok, mint pl én el tudok bárkivel beszélgetni, ha leszólítanak.
De alapon untatnak az emberek nagy része. Megszokott semmilyen témák, 0 hobbival rendelkező a legtöbb.
Ha meg problémája van s valaki tiszta szándékkal akar nyitni felé az nyugodtan tegye meg többször a nyitást s ha ki is nyitja a száját ne szembesüljön azzal pl másnap, hogy tovább lett mondva bármi, amit mondott.
A legtöbb tizenéves nem tudja tartani a száját és áskálódó a másik háta mögött...felnőttek nagy részére meg no comment milyenek tudnak lenni.
Én egy ilyen osztálytársamba voltam szerelmes :) Bájos, aranyos lány, soha semmi személyeset nem mondott magáról, és soha senkitől semmit nem kérdezett...
Azért jól elvoltunk a hátsó padban, kedveltük egymás társaságát, és így 7 év távlatából (ennyi ideje nem találkoztunk) sem értem miért nem jöttünk össze...
Szerencsére roppant türelmes ember vagyok, és sosem adom fel... mert élvezem a dolgot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!