Teljesen kilátástalannak tűnő helyzetemre milyen megoldás létezhet? 18/L
Figyelt kérdés
Végzős vagyok. Az utóbbi évem nem igazán volt zökkenőmentes.Elkövettem egy hibát,mely később nyilvánosságra került - ebből senkinek semmilyen vesztesége nem származott, senkit nem bántottam meg vele és nem mások ellen irányult.-,ennek következtében mind az osztálytársaim, mind az évfolyamtársaim nevetség tárgyává tettek az egész intézmény előtt. Megaláztak, nyilvánosan összesúgtak az emberek, ha valahol megjelentem. Nyáron valamennyire kihevertem a dolgokat, de a tanév megkezdődésével újra előtörtek a régi érzések, ismét mások céltáblájává váltam. Lelkileg teljesen megvisel a helyzet, úgy érzem mindenki ellenem fordult. Vannak barátaim, legjobb barátnőm is, de ebben az óriási negatív közegben ők sem igazán tudnak nekem segíteni. Azt érzem, hogy mindenki utál és rám ragasztotta a lotyó jelzőt. Nem tudom mit tegyek.Bármit megtennék, hogy visszamehessek a múltba és ne kövessem el újra azt a végzetes hibát, amit most nem fejtenék ki részletesebben. Gondolkoztam azon, hogy magántanuló legyek, de ez mégiscsak az utolsó évem, emiatt nem tudom mitévő legyek.2017. szept. 9. 23:59
11/12 anonim válasza:
"Megaláztak, nyilvánosan összesúgtak az emberek, ha valahol megjelentem."
Ezt valóban nem illene! Nem mindegy, hogy valóban rosszat tettél-e, vagy csak ők tartják "gáznak"! Mert sokszor a valódi rosszat elkövető embereket menőnek tartják, aki meg nem tett semmit, sokszor arra vetítik rá, hogy őt kell utálni.
"Azt érzem, hogy mindenki utál és rám ragasztotta a lotyó jelzőt."
Nem tudom mit követtél el, de szinte biztos, hogy sokan megcsinálták már, talán olyan is, aki most kinevet! Nem vagy lotyó, sokan akik alkalmi kapcsolatokat keresnek, akkor őket is kinevethetnék, de örülök, hogy nem csinálják, nem is számít, te ne bántsd őket, ne ess ilyen hibába, csúfolás helyett te inkább beszéld meg az illetővel a dolgokat!
12/12 anonim válasza:
Nem tudom, én egy prostival, vagy meleggel, vagy fogyatékossal, vagy hajléktalannal, vagy nyomorékkal ugyanúgy el tudok beszélgetni, mint egy átlagemberrel, mert egyszerűen embernek tekintem őket, hiszen mind azok vagyunk! Sajnálom a történteket, szinte biztos, hogy ők a kicsúfolásukkal nagyobb bűnt követnek el, mint te!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!