Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Az egyik osztalytarsam ok...

Az egyik osztalytarsam ok nélkül meg akar verni?

Figyelt kérdés

Mar probalkozott tobbszor is, fenyegetett, hogy eltori mindenem, illetve hogy élve nem jutok haza.

Videofelvetelem is van errol az esetrol. Kihez tudnék ilyen esetben fordulni, mit tegyek?

2017. szept. 8. 22:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Aki azt mondja, hogy verd meg te őt, vagy szólj valakinek hogy verje meg, az nagyon agresszív! Először is ne félj és ne izgulj! Nincs miért, max megver. De ha izgulsz meg te is agresszív leszel, akkor úgy adod tovább a feszültséget. Aki nyugalmat közöl, arra azt mondják hogy unalmas, meg flegma, aki meg agressziót meg gúnyosságot, meg rosszindulatot, az meg a haver meg a jófej, de te ne vedd át ezt az érzelmi szintet! Egyszerűen csak maradj nyugodt, beszélgess másokkal, maradj rendes és természetes. Ha megver, akkor megver, te nem bántottad őt! Ne ijedj be tőle!
2017. szept. 9. 14:17
 12/14 anonim ***** válasza:

Utolsó te jó butaságokat mondasz már bocs.

Hagyja hogy megverjék ? Később mi lesz belőle ha most nem áll ki magáért ?

KÉRDEZŐ:Ha megpróbál megverni ne hagyd magad...

2017. szept. 12. 16:52
 13/14 anonim ***** válasza:
11-es könnyen beszélsz, biztos nem voltál még iskolai céltábla. Abban egyetértek, hogy legjobb a békés megoldás, de ha valakit betámadnak ösztönösen védekeznie kell és soha nem hagyni magát. Engem is többször próbáltak lenyomni, de kiterítettem az összeset, soha nem én kezdtem. A gyerekek kegyetlenek, sajnos farkastörvények uralkodnak. A kérdező esetében a legoptimálisabb megoldás az lenne, ha személyesen az igazgatónál jelentené az esetet, a videofelvétellel alátámasztva.
2017. szept. 27. 20:33
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha megver aminek nyoma marad akkor megmutatod a tanárnak vagy az igazgatónak és onnantol kezdve neki tipli lessz .Nem fogja tudni kimagyaràzni sztem.De ne legyen igy de sokszor már csak akkor kapnak észbe a tanàrok is mikor màr megtőrtént a baj sajnos.
2017. szept. 27. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!