Hogy magyarázzam ki hogy ne táncoljak? 17/L
Figyelt kérdés
Szóval lesz egy ilyen hülyeség a suliban és akkor táncol minden osztály meg valaki zenél vagy énekel stb és mivel az osztály táncol ezért mindenkinek kell. De én nem akarok. Viszont az osztályfőnököm tudom hogy azt fogja mondani hogy márpedig akkor is táncolok. De nem akarok. Egyrészt a próba csomó időt elvesz, az alkatom miatt nem is szeretek táncolni, simán nem áll jól, zavarban vagyok az emberek előtt főleg ha még táncolni kell, ha nem lesz véletlen párom még szarabb az egész, amiatt érezném lúzernek magam, ráadásul tudom hogy állunk anyagilag és nem biztos hogy anyuéknak lesz pénze a tanárfizetésre meg ruhakölcsönzésre. És nem akarok ebbe a szituációba keveredni. De nem akarom ezeket mondani mert kínos. Ráadásul múlt évben törött kézzel alig akarta engedni hogy ne táncoljak. Annyi győzte meg hogy ha elmozdul a csontom darabja műteni kell. Nem kényszeríthet tudom de mégis mit csináljak? Tegyem meg hogy simán nem megyek próbára? Vagy adjatok már valami tanácsot. (Gimi egyébként)2017. szept. 7. 23:32
11/16 A kérdező kommentje:
szóval az a helyzet hogy most vált aktuálissá mert már a táncot választják kifele és most kellene szólnom hogy nem akarok, de ha azt mondja akkor is táncolnom kell mit tudok csinálni? a szüleimmel felhívatni elég gáz nekem kellene megoldani már 17 éves vagyok, de ezeket az okokat amit felsoroltam nem merem elmondani. az a baj ti nem ismeritek tudom hogy egyáltalán nem fogja érdekelni mit akarok és ha elkezdek vele vitázni hogy ez nem lehet kötelező csak leordibálja a fejemet. annyira ideges vagyok így is minden miatt, most ezen is stresszeljem magam.
2017. okt. 6. 18:47
12/16 anonim válasza:
Nem gáz segítséget kérni a szüleidtől. Akárhány éves vagy. Van egy kellemetlen helyzet, amit nem tudsz egyedül kezelni. Beszélj a szüleiddel. Együtt biztosan kitaláltok olyan megoldást, ami mindenkinek elfogadható. De én még mindig azt javaslom, hogy próbáld meg azt a táncot. Ha jó tanárt választotok, akár még élvezheted is az egészet.
13/16 A kérdező kommentje:
Nincs olyan lehetőség hogy élvezzem :D főleg nem a választott táncot :D
2017. okt. 6. 21:19
14/16 anonim válasza:
Figyi, én metalhead-ként roptam a drum'n'bass-t. Értem, hogy miről beszélsz, én is végigcsináltam. Meg még sokan vagyunk így ezzel. Menj el pár próbára. Hidd el, a tánc drog. Csak rá kell kapni.
15/16 anonim válasza:
én is nagyon szeretek táncolni, de ha pl. éneklésre kérnének föl, akkor én is menekülnék.
Nem értem, miért kell valakit kényszeríteni. Teljesen jogtalan. A helyedben tutira a szüleimhez fordulnék, mert kiskorúként állsz szemben egy felnőttel. Nem vagytok egyenlőek a vitában. Kérd felnőtt segítségét. Nem kényszeríthet, ez biztos. Ha mégis meghajolnál az akarata előtt, akkor direkt rontsd el a lépéseket folyamatosan, tedd tönkre a táncot.
16/16 anonim válasza:
#15 azért kell "kényszeríteni", mert a sok kis bakfis azt se tudja, mire mond nemet. Kamaszok, és élből ellenkeznek. A tánctanár fel fogja mérni a csoport képessègeit, és olyan koreográfiát fog csinálni, amit mindenki meg tud tanulni. Nem a Hattyúk tavát kell eltáncolni. Ha valaki direkt elrontja a táncot, azzal nagyon sok ember munkáját teszi tönkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!