Most mi van? Miért szivat?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok 7-es és van egy osztálytársam aki év eleje óta szivat úgy hogy elveszi a tolltartomat meg a ceruzáimat meg mindent félre ért amit mondok mondjuk minden osztálytársam ezt csinálta és (ő fiú ) bár nem tudom hogy ehhez van e köze de mindig az én egyik legjobb barátnőmmel jár ... Először csak ketten voltunk egy barátnőmmel akkor vele járt utána hárman akkor a másikkal most az első lb-mmel már nem vagyok sokat van másik három most is az egyikkel jár ... És állandóan szakít velük .. olyan mintha csak kihasználná őket most mi van vele ? Miért szivat? Egyszer a legjobb barátnőm akivel éppen járt azt mondta neki hogy nekem tetszik az egyik osztálytársam ami természetesen nem volt igaz és ezzel szivatott bár mondjuk én csak röhögtem rajta meg mondtam hogy ez nem igaz de akkor is szivatott ...2017. szept. 5. 19:58
1/2 anonim válasza:
Az embereknek a legnagyobb baja az hogy nem tudnak szarni dolgokra ....
13 éves (a fiú) és már kapcsolatban van ?
Ez tipikusan az akinek középsuliban majd mindenhéten más barátnője lesz . Gondolom páva mi ? Az olyanoknak a hajából ecsetet kéne csinálni ...
2/2 A kérdező kommentje:
😂😂😂tudom tök hülye 😂😂
2017. szept. 5. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!