Ki fog ebben az évben felvételizni a TÁG-ba? 🤓😄
Figyelt kérdés
Milyen szakra szeretnétek menni?2017. aug. 19. 21:30
21/33 anonim válasza:
16-os válaszolónak: 45 pontos magyar és 35 pontos matek egyáltalán nem gyenge, ha jó lesz a szóbelid és a vitt jegyek átlaga. Nekem 44 pontos volt a magyar és 31 a matek, de a szóbelire meg a jegyekre max. pontot kaptam és simán bekerültem tavaly. Szerintem megéri megpróbálni.
22/33 anonim válasza:
Én is oda szeretnék, NYEK magyarra. Én csak a szóbelitől félek egy kicsit :D Ti hogy készültök??
23/33 A kérdező kommentje:
NYEK magyarra en is beadom.A neten kint vannak a szoveli tetelek azt gyakorlom,a kozpontik meg eleg jol mennek.
2017. dec. 3. 14:26
24/33 anonim válasza:
1.helyen matek töri
2. helyen nyek magyar töri
Írásbelim 84 pont, hozott 50. Még csak a szóbelit kell jól megcsinálnom.
Nektek milyen lett az írásbeli?
25/33 anonim válasza:
Hogy a jó istenbe kell tanulni? Borzasztó tanuló vagyok és ti szomorkodtok hogy 4-es tanulók vagytok? GYEREKEK ÉN 9 KETTESSEL ZÁRTAM A FÉLÉVEM!! Őrültem annak hogy 3 db négyesem van!!
26/33 A kérdező kommentje:
De a TAG-ba a 4.5-os atlag a jo
2018. febr. 7. 21:14
27/33 A kérdező kommentje:
Hogy sikerült nektek a szóbeli,hanyadik helyen álltok?🙂
2018. febr. 28. 19:02
29/33 anonim válasza:
Várjátok már a levelet? Én nagyon! (Aludni se tudok) :D
Előző! Magyaron én is bent vagyok, de nem azt a szakot jelöltem meg elsőnek. :)
30/33 anonim válasza:
29# Megkaptad már a levelet? Felvettek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!